VoodooShield ?

Discussion in 'other anti-malware software' started by CloneRanger, Dec 7, 2011.

  1. _CyberGhosT_

    _CyberGhosT_ Registered Member

    Joined:
    Mar 2, 2015
    Posts:
    457
    Location:
    MalwareTips "Your Security Advisor"
    :thumb: +1
     
  2. fax

    fax Registered Member

    Joined:
    May 30, 2005
    Posts:
    3,889
    Location:
    localhost
    I was hoping so, but no. Same problems on some tools here... already reported to Dan. Difficult to replicate as it relates to remote desktop tools for which you need a license to access the installers. Not at all an issue with non-beta versions of voodooshield.
     
  3. Gandalf_The_Grey

    Gandalf_The_Grey Registered Member

    Joined:
    Jan 31, 2012
    Posts:
    592
    Location:
    The Netherlands
    Okay, unfortunately not solved yet, hope Dan finds the cause.
     
  4. pablozi

    pablozi Registered Member

    Joined:
    Oct 24, 2010
    Posts:
    215
    Location:
    nowhere
    Code:
    http://www.voodooshield.co/Download/InstallVoodooShield408beta.exe
     
  5. Tarnak

    Tarnak Registered Member

    Joined:
    Feb 5, 2007
    Posts:
    4,710
    Over the top install from VS 4.06 beta to VS 4.08 beta, followed by a reboot. So fresh, that Virus Total hasn't seen it, yet. ;)
     
  6. Tarnak

    Tarnak Registered Member

    Joined:
    Feb 5, 2007
    Posts:
    4,710
    Analysing as I write:

    VS_scan of v4.08 beta at VirusTotal.JPG

    Analysis date:
    2017-10-13 21:43:05 UTC ( 1 minute ago )
     
  7. Tarnak

    Tarnak Registered Member

    Joined:
    Feb 5, 2007
    Posts:
    4,710
    Last edited: Oct 13, 2017
  8. JohnBurns

    JohnBurns Registered Member

    Joined:
    Jul 4, 2004
    Posts:
    739
    Location:
    Oklahoma City
    What is going on with VS? Is it ever going to get straightened out? I am so confused that I just had to drop it - unfortunately, I don't have time to keep messing with it.
     
  9. Tinstaafl

    Tinstaafl Registered Member

    Joined:
    Jul 30, 2015
    Posts:
    756
    Location:
    USA
    v3.9 still working fine here... no time for beta testing the new version ...
     
  10. VecchioScarpone

    VecchioScarpone Registered Member

    Joined:
    Aug 29, 2015
    Posts:
    332
    Location:
    Down Under the Southern Cross
    Did the same. Smooth as... again.:cool:
     
  11. SSherjj

    SSherjj Registered Member

    Joined:
    Mar 4, 2014
    Posts:
    167
    Location:
    New York, USA
    Thanks for the update. Ran on top of v4.07..running smoothly so far!:D
     
  12. digmor crusher

    digmor crusher Registered Member

    Joined:
    Jul 6, 2012
    Posts:
    645
    Location:
    Canada
    Over top of 4.05

    Das ist gut
     
  13. Circuit

    Circuit Registered Member

    Joined:
    Oct 7, 2014
    Posts:
    868
    Location:
    Land o fruits and nuts, and more crime.
    Same here.
    To much info being released to who knows where.
     
  14. digmor crusher

    digmor crusher Registered Member

    Joined:
    Jul 6, 2012
    Posts:
    645
    Location:
    Canada
    Yes. lots of new beta versions lately but with each one Dan is fixing an issue. The thing is you don't have to try to keep up, just stick with 3.59 until the new version is released, no one says you have to try each beta, of course if you do thats your choice. I'm sure the new version once released will be killer.
     
  15. Triple Helix

    Triple Helix Specialist

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,756
    Location:
    Ontario, Canada
    Right! ;)
     
  16. Circuit

    Circuit Registered Member

    Joined:
    Oct 7, 2014
    Posts:
    868
    Location:
    Land o fruits and nuts, and more crime.
    Dan is a very nice man, would I trust my computer to him?
    Almost like a cult.
     
    Last edited: Oct 13, 2017
  17. _CyberGhosT_

    _CyberGhosT_ Registered Member

    Joined:
    Mar 2, 2015
    Posts:
    457
    Location:
    MalwareTips "Your Security Advisor"
    Why do all the folks that left or dropped VS beta keep posting here to remind us they gave up and
    don't have time to use it.
    Move on, if you don't use it, and if your still posting here, my bet is you "do" have the time, and I will leave it right there so as to not
    upset anyone's feelings or sensibilities. :gack:
    It's like we need reminded at every update posted lol.
     
    Last edited: Oct 14, 2017
  18. Alexhousek

    Alexhousek Registered Member

    Joined:
    Jul 25, 2009
    Posts:
    545
    Location:
    USA--Colorado
    Again, just to remind everyone, all of the 4.?? series of releases are BETA's! If you are not interested in testing BETA's and/or don't have the patience to deal with BETA software, do not install or use the BETA's. Stick with the tried and true 3.9. That's exactly what I've done. I continue to use 3.9 and will until the stable version 4 is released. There is nothing that needs "straightened out" if you are sticking with the stable version 3.9. Don't get all worked up or bent out of shape because people are reporting issues with BETA releases. And, there's absolutely no need to drop VS if you stick with 3.9.
     
  19. Tarnak

    Tarnak Registered Member

    Joined:
    Feb 5, 2007
    Posts:
    4,710
    Actually, it is 3.59...;)
     
  20. _CyberGhosT_

    _CyberGhosT_ Registered Member

    Joined:
    Mar 2, 2015
    Posts:
    457
    Location:
    MalwareTips "Your Security Advisor"
    +1 :thumb: sounds like a great plan.
     
  21. _CyberGhosT_

    _CyberGhosT_ Registered Member

    Joined:
    Mar 2, 2015
    Posts:
    457
    Location:
    MalwareTips "Your Security Advisor"
    Same page +1
     
  22. Circuit

    Circuit Registered Member

    Joined:
    Oct 7, 2014
    Posts:
    868
    Location:
    Land o fruits and nuts, and more crime.
    The only constructive advise given. Thank you.
     
  23. zarzenz

    zarzenz Registered Member

    Joined:
    May 19, 2002
    Posts:
    490
    Location:
    UK
    All versions after 4.05 will not run on my system even after doing a clean install.

    Will keep trying future versions in the hope that this gets fixed.
     
    Last edited: Oct 14, 2017
  24. Cutting_Edgetech

    Cutting_Edgetech Registered Member

    Joined:
    Mar 30, 2006
    Posts:
    5,536
    Location:
    USA
    This is the way I have always felt about beta testing. If you have a low thresh hold of tolerating a certain number of bugs then don't beta test. I always expect a continuous flow of bugs being discovered for at least 4 months after the release of a major update. Usually after 4 months most of the bugs that affect stability, and functionality have been worked out. You may start to expect a stable release around that time, or later.

    For those that choose to sacrifice their time to help develop a better product, then just hang in there, it will get much better. Also I would like to say, thank you for sacrificing your time to help the community out!
     
  25. fax

    fax Registered Member

    Joined:
    May 30, 2005
    Posts:
    3,889
    Location:
    localhost
    Version 4.08 has fixed my problem, "allow" prompts are finally remembered... Good job, almost ready now! :thumb:
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.