VMware workstation

Discussion in 'sandboxing & virtualization' started by STONEMAN, May 30, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. STONEMAN

    STONEMAN Registered Member

    Joined:
    Jan 17, 2009
    Posts:
    98
    Location:
    London,South Of The River
    hi all,just installed VMware workstation 7 on my xp box, and need some help.
    if i install xp on vmware then install shadowprotect can i load
    a shadowprotect image i have on an external hardrive to this vm,thanks
     
  2. hierophant

    hierophant Registered Member

    Joined:
    Dec 18, 2009
    Posts:
    854
    I believe that one can convert ShadowProtect images (SPF) to VMware virtual drives (VMDK) and then mount them in VMs. I've never done it, though. I don't know whether ShadowProtect will run inside VMs, and mount images as drives. It might be worth a try.
     
  3. STONEMAN

    STONEMAN Registered Member

    Joined:
    Jan 17, 2009
    Posts:
    98
    Location:
    London,South Of The River
    thanks for the reply.just going to use clean xp installs to mess about with now.
     
  4. STC EU

    STC EU Registered Member

    Joined:
    Oct 26, 2009
    Posts:
    12
  5. STONEMAN

    STONEMAN Registered Member

    Joined:
    Jan 17, 2009
    Posts:
    98
    Location:
    London,South Of The River
    thank you for your help STC EU.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.