VMWare Converter installation problem...Pls read.

Discussion in 'sandboxing & virtualization' started by eniqmah, Jul 18, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. eniqmah

    eniqmah Registered Member

    Joined:
    Jul 7, 2006
    Posts:
    391
    I get this problem when installing VMWare Converter.
    I can not get the software installed because of this. A search for it on VMWare forum returns no help.

    If any one encountered, pls tell how you over came it.
    I guess it comes down to: which services are necessarily running in order for VMWare converter to install successfully.
    Error:

    "Error1920. Service VMWare Converter Service (ufad-p2v) failed to start. Verify that you have sufficient privileges to start system services."
     
  2. Meriadoc

    Meriadoc Registered Member

    Joined:
    Mar 28, 2006
    Posts:
    2,642
    Location:
    Cymru
    Hello eniqmah, I was going to ask if you rebooted but your post sounds like it is happening whilst installing? Is this the case?

    You better list os and VMWare products

    Enable Netbios over tcp/ip and set tcp/ip NetBIOS Helper and Server service to automatic.
     
    Last edited: Jul 18, 2007
  3. eniqmah

    eniqmah Registered Member

    Joined:
    Jul 7, 2006
    Posts:
    391
    Oh my.
    It can't install completely, will stop @ the errror and undo all the installation. So no rebooting. This is on XPP. I think I killed Netbios with seconfigxp. That's probably why. Thanks a lot. I'll try and report back.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.