VM Machine and my NOD32 Licence Key

Discussion in 'NOD32 version 2 Forum' started by Webby, Feb 19, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Webby

    Webby Registered Member

    Joined:
    Jan 1, 2006
    Posts:
    93
    Hi all,

    Might be a daft question this but can I use my Licence Key to add NOD32 to my VM machine. Don't want Eset to think I've passed this key on.

    Cheers Webby
     
  2. webyourbusiness

    webyourbusiness Registered Member

    Joined:
    Nov 16, 2004
    Posts:
    2,640
    Location:
    Throughout the USA and Canada
    does the vm machine run on the same machine you run currently run your nod32 on?

    The reason is that you can install it on one physical machine - I'm not sure how vm type machines count... that's an interesting one!
     
  3. Webby

    Webby Registered Member

    Joined:
    Jan 1, 2006
    Posts:
    93
    Hi webyourbusiness,

    Thanks for the reply. Yes it's on the same machine just on another drive.

    Cheers Webby
     
  4. farmerlee

    farmerlee Registered Member

    Joined:
    Jul 1, 2006
    Posts:
    2,585
    I'd like to know as well. I've just been playing around with the latest RC of M$ virtual pc 2007 and i'm considering installing nod32 on a virtual hd. Hopefully someone will be able to tell us.
     
  5. Banger696

    Banger696 Registered Member

    Joined:
    Sep 6, 2006
    Posts:
    274
    I'd like to know too. :)
     
  6. Blackspear

    Blackspear Global Moderator

    Joined:
    Dec 2, 2002
    Posts:
    15,115
    Location:
    Gold Coast, Queensland, Australia
  7. Banger696

    Banger696 Registered Member

    Joined:
    Sep 6, 2006
    Posts:
    274
    Thanks BS question answered. :)
     
  8. Blackspear

    Blackspear Global Moderator

    Joined:
    Dec 2, 2002
    Posts:
    15,115
    Location:
    Gold Coast, Queensland, Australia
    You are welcome.

    Cheers :D
     
Thread Status:
Not open for further replies.