VistaFirewallControle.exe question-

Discussion in 'other firewalls' started by acr1965, Feb 6, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. acr1965

    acr1965 Registered Member

    Joined:
    Oct 12, 2006
    Posts:
    4,962
  2. bigc73542

    bigc73542 Retired Moderator

    Joined:
    Sep 21, 2003
    Posts:
    23,894
    Location:
    SW. Oklahoma
    Don't think so. The Sphinx Vista Firewall Control is written as three seperate words where as the one discussed on the prevex site is one word plus a .EXE



    prevex===== VISTAFIREWALLCONTROL.EXE


    Sphinx=========Vista Firewall Control
     
  3. Espresso

    Espresso Registered Member

    Joined:
    Aug 1, 2006
    Posts:
    976
    The executable has no spaces but the one I have is VistaFirewallControlU3.exe.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.