Viral Attack

Discussion in 'NOD32 version 2 Forum' started by ahussein, Jun 8, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ahussein

    ahussein Registered Member

    Joined:
    Jun 8, 2007
    Posts:
    2
    AM a registered NOD32 client and i have been hit by wat i think is a variant of brontok.

    Symptoms of the virus.

    1.My computer keeps restarting,
    2.My Task Manager and Shut Down Tabs are disabled.
    3.You suffer a lot when you try installing NOD32 or any other anti virus. You can’t double click on any .exe the screen just flickers. I have to copy the setup file in C or D and run it from command prompt. You can’t install the normal way. The virus forces me to quit the installation.
    4.I finally managed to install NOD32 and run a scan. During the scan a screen flickers saying that my profile has been modified. “Do you want to save changes? But you can’t click on yes, no or cancel.”
    5.I have tried to paste the logs for NOD32 but I cant.NOD32 control centre screen just flickers
    6.The virus had disabled my Tools-Folder options. I can’t see the folder options part. But NOD32 had detected infiltrations on emirates.exe and cleaned it.BUT am still expirience point 1-5.

    PLs help

    Abdi
     
  2. Blackspear

    Blackspear Global Moderator

    Joined:
    Dec 2, 2002
    Posts:
    15,115
    Location:
    Gold Coast, Queensland, Australia
    Hi there, welcome to Wilders.

    Was this system clean when you tried to first install NOD32, or was it an already infected system?

    Can you install NOD32 in Safe Mode?

    Cheers :D
     
  3. helioscreation

    helioscreation Registered Member

    Joined:
    Sep 30, 2006
    Posts:
    32
    Location:
    Nimes (France)
    Have a look in Administrator Services.

    One should run and block all installations ...
     
  4. ahussein

    ahussein Registered Member

    Joined:
    Jun 8, 2007
    Posts:
    2
    it wanst infected when i first installed NOD32.i had used unknownwidly an infected flash disk thats when it uninstalled NOD32.You can install NOD32 but you have to copy the setup file in C or D then open from run.I even managed to scan with NOD 32 but the probelm still persists.
    Norton Detected win32.Rontokbro@MM but cant clean.
    Any specific removal tool?

    Thanks
     
  5. ASpace

    ASpace Guest

    Norton ? Do you have NOD32 fully installed , updated and working at the moment ?
     
  6. Aji

    Aji Registered Member

    Joined:
    May 15, 2005
    Posts:
    42
Thread Status:
Not open for further replies.