v8.0.2.93 issues !

Discussion in 'Prevx Releases' started by CloneRanger, Dec 19, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. CloneRanger

    CloneRanger Registered Member

    Joined:
    Jan 4, 2006
    Posts:
    4,833
    I got this alert today, which i don't recall seeing before

    wrbar.png

    I looked it up & found it was the PW toolbar. I don't need it, so i declined the install. Shortly afterwards i was alerted to WSA wanting to update to v8.0.2.93 which i allowed. Now the Yellow/Gold padlock is missing from the taskbar icon.

    wild.png

    Would not installing the PWTB affect this, or anything else ?

    PS. I havn't rebooted.
     
  2. PrevxHelp

    PrevxHelp Former Prevx Moderator

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Posts:
    8,242
    Location:
    USA/UK
    You don't need the toolbar for the rest of the product to work so I suspect that won't affect anything. You may want to try rebooting or at least closing/re-opening browsers.
     
  3. zfactor

    zfactor Registered Member

    Joined:
    Mar 10, 2005
    Posts:
    6,012
    Location:
    on my zx10-r
    for me this happens after a update and a reboot is required for the lock to show up again
     
  4. CloneRanger

    CloneRanger Registered Member

    Joined:
    Jan 4, 2006
    Posts:
    4,833
    @ PrevxHelp

    Didn't think it should, but gave a heads up, just in case ;)

    + @ zfactor

    Looks like rebooting has cured the lock issue :) Funny why it always "seems" to require this ?

    Thanks
     
Thread Status:
Not open for further replies.