v6 not turning protection back on

Discussion in 'ESET NOD32 Antivirus/Smart Security Beta' started by zfactor, May 25, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. zfactor

    zfactor Registered Member

    Joined:
    Mar 10, 2005
    Posts:
    6,012
    Location:
    on my zx10-r
    when selecting to disable protection for a limited time say 10mins i am finding it does not turn back on after the time selected. tried 10min 30min on 2 different systems..
     
  2. agoretsky

    agoretsky Eset Staff Account

    Joined:
    Apr 4, 2006
    Posts:
    4,032
    Location:
    California
    Hello,

    Do you mean that the option did not reset in the user-facing features (e.g., graphic user interface and tray icon), or the option remained disabled?

    Regards,

    Aryeh Goretsky
     
  3. zfactor

    zfactor Registered Member

    Joined:
    Mar 10, 2005
    Posts:
    6,012
    Location:
    on my zx10-r
    it doesnt reset everything to back on again. everything remains showing in the gui as well as the tray as being turned off.
     
  4. Marcos

    Marcos Eset Staff Account

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    14,374
    I've tried it with real-time protection and it got re-enabled automatically after 10 minutes. How exactly did you disable the protection modules?
     
  5. zfactor

    zfactor Registered Member

    Joined:
    Mar 10, 2005
    Posts:
    6,012
    Location:
    on my zx10-r
    from the tray icon select disable and 10 mins. i am testing beta on 3 machines this happens on 2 they are both totally fresh win 7 x64 installs with nothing other than win7 x64, ess v6 and firefox
     
  6. KC4

    KC4 Registered Member

    Joined:
    May 10, 2011
    Posts:
    15
    Same thing happens with me also.

    Win 7 64 sp1
     
Thread Status:
Not open for further replies.