using nod32 admin version

Discussion in 'NOD32 version 2 Forum' started by olof65, Feb 22, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. olof65

    olof65 Registered Member

    Joined:
    Feb 22, 2006
    Posts:
    8
    hey

    Can I use nod32 admin on system I have trendmicro scanmail 7.0.

    trendmicro antivirus for my exchange 2003 and nod32 för fileserver
    can they was on same windows server 2003.

    olof65
     
  2. olof65

    olof65 Registered Member

    Joined:
    Feb 22, 2006
    Posts:
    8
    hello

    have an screenshots of nod32 and not sure how can to fix that
    hope som can help me
    try to stopping that service for nod32 krn but going not to do that

    olof65
     

    Attached Files:

  3. anotherjack

    anotherjack Registered Member

    Joined:
    Jun 13, 2003
    Posts:
    224
    Location:
    Louisiana
    What are you trying to fix? If it's the red Mirror button that is concerning you, it turns green once you set up the mirror files. That's all covered in the documentation for the Admin version.

    Jack
     
  4. olof65

    olof65 Registered Member

    Joined:
    Feb 22, 2006
    Posts:
    8
    hey...
    here is my answer:
    No I mean the definition date, that one you see above is the original 20051201 date, when I try to update manually it just gives me the poup window above, I mean it should update to at least 20060221 don´t you agree?
    I should mention that I also use ISA 2004 as proxy server, I have put in those details in the LAN details in NOD, but as I said I don´t get the updates it seems.
    Any ideas?
     
  5. Marcos

    Marcos Eset Staff Account

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    14,374
    Maybe your proxy server keeps outdated files in its cache. Try emptying it, if possible.
     
  6. olof65

    olof65 Registered Member

    Joined:
    Feb 22, 2006
    Posts:
    8
    hey

    I try to empty my proxy servers cache on my isa 2004 is that du mean to do..
     
  7. YeOldeStonecat

    YeOldeStonecat Registered Member

    Joined:
    Apr 25, 2005
    Posts:
    2,345
    Location:
    Along the Shorelines somewhere in New England
    Looks like you have your admin server setup to update from itself... a perpetual stale loop.
     
  8. olof65

    olof65 Registered Member

    Joined:
    Feb 22, 2006
    Posts:
    8
    hey

    i tryed in these morning and could not update , haved reset my cache on isa 2004 but mayby restart my server for that helping after that!!!
     
  9. olof65

    olof65 Registered Member

    Joined:
    Feb 22, 2006
    Posts:
    8
    hey

    have problem with nod32 update.
    see my picture yesterday
    have these info now
    tryed to empty cache on my ISA 2004
    but have an friend checked and was something with Filters HTTP traffic and enforces configurable HTTP policy.
    but here is my info:

    monitor error:

    Original Client IP Client Agent Authenticated Client Service Server Name Referring Server Destination Host Name Transport MIME Type Object Source Source Proxy Destination Proxy Bidirectional Client Host Name Filter Information Network Interface Raw IP Header Raw Payload Source Port Processing Time Bytes Sent Bytes Received Result Code HTTP Status Code Cache Information Error Information Log Record Type Log Time Destination IP Destination Port Protocol Action Rule Client IP Client Username Source Network Destination Network HTTP Method URL
    0.0.0.0 NOD32 Update (Windows; U; 32bit; VDB 6600; BPC 2.51.20; OS: 5.2.3790 SP 1.0 NT;CH 1.1;LNG ENGLISH;x32s) No Proxy SERVER u5.eset.com TCP Internet - - - - - - 0 406 18636 288 12210 An Internet Server API (ISAPI) filter has finished handling the request. Contact your system administrator. 0x800004 0x400 Web Proxy Filter 2006-02-23 21:21:53 82.165.250.33 80 http Failed Connection Attempt Allow HTTP/HTTPS requests from ISA Server to specified sites 192.168.0.230 anonymous Local Host External GET http://u5.eset.com/nod_upd/update.ver

    hope som can reade that

    bengt
     
  10. olof65

    olof65 Registered Member

    Joined:
    Feb 22, 2006
    Posts:
    8
    hey

    was gfi webmonitor to stoped my update for nod32, doing an uninstall of that program after that was no problem.

    bengt
     
Thread Status:
Not open for further replies.