Upgrade RA Server and Console to 4.0.136

Discussion in 'Other ESET Home Products' started by briwlls, Sep 9, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. briwlls

    briwlls Registered Member

    Joined:
    Nov 23, 2005
    Posts:
    25
    Hello all,

    We're running 4.0.122 server and console, with downstream replication.

    Can we simply install the new 4.0.136 over the top of our existing installation?

    Will settings remain in place?

    Thank you,
    Brian
     
  2. jimwillsher

    jimwillsher Registered Member

    Joined:
    Mar 4, 2009
    Posts:
    668
    You should be able to, yes. We've done that on several servers without issue.
     
  3. Rmuffler

    Rmuffler Former Eset Moderator

    Joined:
    Jun 26, 2008
    Posts:
    995
    Location:
    San Diego, CA USA
  4. tanstaafl

    tanstaafl Registered Member

    Joined:
    Apr 8, 2005
    Posts:
    207
    Hmmm... I didn't see any way to set this via the Policy Manager?
     
  5. tanstaafl

    tanstaafl Registered Member

    Joined:
    Apr 8, 2005
    Posts:
    207
    What about upgrading from 3.1.15? Install on top and pray?
     
Thread Status:
Not open for further replies.