Updating errors (SpywareBlaster)

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by jamie, May 19, 2003.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. jamie

    jamie Guest

    I am getting an error message too when I attempt to look for updates with the SpyBlaster program [the last update was fine on 5-14-03]- it has never done that before?

    Wins98se, IE5.5, SSD, AVG free, Kerio 2.1.5 -- all worked fine before -- all of the sudden I get an error message that I may have a problem with either the antivirus software or my firewall -- they always worked before -- And, Yes - I scan everyday with SSD - what's up?

    SpywareGuard 2.0 would not do anything but, turn my screen to black whenever I attempted to browse the internet -- so, I uninstalled the program 2 days ago -- all this "other stuff" has started to happen since theno_O

    Split from other thread as it is a different issue - Javacool
     
  2. javacool

    javacool BrightFort Moderator

    Joined:
    Feb 10, 2002
    Posts:
    3,997
    It is very possible that the server was just temporarily down. Could you try again and report back if you still experience the issue? Thanks!

    -Javacool
     
  3. Imp

    Imp Registered Member

    Joined:
    May 6, 2003
    Posts:
    22
    Location:
    Paris France
    Hello Jamie,
    I got exactely the same problem one time after a new installation of the program into my computer, I believe the reason was that I made a copy of the setup program into a cdrom and when I transfered it to my HD C: it was not working well anymore !!! no explication or reason why ?
    You just have to download a new copy of the program and reinstall it normally, of course you need first to uninstall the corrupted copy using your program "add & remove programs" in your control panel....
    I am sure it will match again after that !!!! :rolleyes: :eek: :D :D
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.