Update True Image 8

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by Peter K., Aug 2, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Peter K.

    Peter K. Registered Member

    Joined:
    Jul 29, 2004
    Posts:
    27
    Hello,

    when is there a new update of True Image 8? :rolleyes:

    Peter.
     
  2. Charles Plumb

    Charles Plumb Registered Member

    Joined:
    Jul 31, 2004
    Posts:
    20
    Location:
    Florida
    Me too - so maybe 8 will work my SATA Drive on VIA chips :)
     
  3. Peter K.

    Peter K. Registered Member

    Joined:
    Jul 29, 2004
    Posts:
    27
    Hello,

    I just purchased Acrions TrueImage 8 build 763 from element 5, where can I upgrade to build 764?

    O yes, I can still not downloading from Acronis site, after pressing the "download button" I get after 4 ore 5 minutes always the same page
    http://www.acronis.com/503.html
    I use no fire wall or antivirus programm. How is that possible?



    Peter.
     
  4. TheQuest

    TheQuest Registered Member

    Joined:
    Jun 9, 2003
    Posts:
    2,301
    Location:
    Kent. UK by the sea
    Hi, Peter K.
    Try a this Link you need to have registered:- Latest build number

    You should get yourself both Firewall and AntiVirus Programs.

    Take Care,
    TheQuest :cool:
     
  5. Peter K.

    Peter K. Registered Member

    Joined:
    Jul 29, 2004
    Posts:
    27
    Hallo TheQuest,

    ok, where is the link to upgrade to 8 build764, it is not in the list.


    Peter.
     
  6. TheQuest

    TheQuest Registered Member

    Joined:
    Jun 9, 2003
    Posts:
    2,301
    Location:
    Kent. UK by the sea
    Hi, Peter K.

    Beats me, did you put in your email address [the one you was sent the serial number with] and password, then all products you have purchased will be in the dropdown list on the latest Build Page.

    To get the again this is Acronis Home Page and a Image to the updates bit:- Acronis

    Take Care,
    TheQuest :cool:
     

    Attached Files:

  7. Peter K.

    Peter K. Registered Member

    Joined:
    Jul 29, 2004
    Posts:
    27
    Hi TheQuest,

    I do not understand, everyting is right ( e-mail and serial number) but I do not find in the dropdone list any update for Acronis 8!

    After pusing the download button my modem keeps blinking for 3 ore 5 minitus, after then I get these error page. :mad:

    Can anibody help me?


    Peter.
     
  8. Peter K.

    Peter K. Registered Member

    Joined:
    Jul 29, 2004
    Posts:
    27
    Hi TheQuest,

    no, it's not working by my,
    after typing the correct e-mail and password and then puching the update button I do not have True Image 8 in the drop done list.



    Peter.
     
  9. Peter K.

    Peter K. Registered Member

    Joined:
    Jul 29, 2004
    Posts:
    27
    Hello again,

    I still can not update.

    they send me the following registered products:

    From page www.acronis.com/support/updates/index.html we recieved
    request to send you registration's password for purchased products:

    True Image 7.0 6. Password:
    True Image 7.0 Personal 6. Password:
    OS Selector 5.0 Deluxe Upgrade 6. Password:
    PartitionExpert 2003 Personal 6. Password:
    True Image 7.0 English. Password:
    True Image 8.0 English. Password:

    I have deleted the passwords.

    Can you pleas explain this?

    Nomaly after I enter my e-mail address and password and then clicking on the update button I must see the above registered products.

    I have nothing!

    Can anybody explain this......help from Acronis!

    How can I upgrade to the latest version of True Image 8?

    Peter. :mad:
     
  10. Charles Plumb

    Charles Plumb Registered Member

    Joined:
    Jul 31, 2004
    Posts:
    20
    Location:
    Florida
    Re: Update True Image 8 :(

    I can not find any updates to True Image 8 Yet either - its not on the build list and when I log in - its not there either - so I have to conclude they don't have one out yet.
     
  11. Tipton

    Tipton Registered Member

    Joined:
    Jun 14, 2004
    Posts:
    82
    Re: Update True Image 8 :(

    Thats the same story here.......TI 8 is not in the list, so I assume that means there is no update for TI 8 yet. However, Peter K is correct, that there is a build 763, and build 764 for TI 8. I have seen both, but not sure how you update from 763, to 764. Or what the differance between the two is.

    Tipton
     
  12. Peter K.

    Peter K. Registered Member

    Joined:
    Jul 29, 2004
    Posts:
    27
    Hi,
    ok for the update to TI 8 build 764(https://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=43524&highlight=build), wath about the rest of the registered products ( see above)

    Nomaly if you enter your e-mail address and password, then clicking on the update button you must see the above registered products.

    I have nothing and all my Acronis products are registerd!

    Peter.
     
  13. riechert

    riechert Registered Member

    Joined:
    Jul 30, 2004
    Posts:
    44
    I bought TI online this past Sunday. The download link at Acronis turned out to be TI 7 and not even the latest biuld of 7. I was able to download the latest build. I also sent an email to Acronis support asking how, since I just bought it, I can get the upgrade to 8. No reply as yet.
     
  14. Peter K.

    Peter K. Registered Member

    Joined:
    Jul 29, 2004
    Posts:
    27
    Hi,
    @riechert.

    Thats true they selling a product and it is not even the latest build!

    Peter.
     
  15. Charles Plumb

    Charles Plumb Registered Member

    Joined:
    Jul 31, 2004
    Posts:
    20
    Location:
    Florida
    I just checked my download of the True Image Build, Version 8. This is the same build I am having the SATA problem with. I downloaded under the 30 day program from Acronis in the link then sent to those of us that bought 7 within 30 days of the release of version 8.

    My build number (I just redownloaded) is build 764

    Charles
     
  16. Charles Plumb

    Charles Plumb Registered Member

    Joined:
    Jul 31, 2004
    Posts:
    20
    Location:
    Florida
    I emailed them and they sent the link for 8 really fast - I mean within an hour I had mail sending me version 8. Put in you email the exact date you bought it from Element 5 and the date that Element 5 sent you the receipt. I don't think you can give them too much info - but they were sure fast responding to me. LOL I just wish it worked - I am still using 7 Build 613 which works for me.

    Charles
     
  17. TheQuest

    TheQuest Registered Member

    Joined:
    Jun 9, 2003
    Posts:
    2,301
    Location:
    Kent. UK by the sea
    Hi, Charles Plumb

    Thank for the information.

    It looks like from what you say above,that they have not updated the Build Number on their Server, it has happen before.

    I hope those posting about Ti8 with out trying, will do the same as you.

    Take Care,
    The Quest :cool:
     
Thread Status:
Not open for further replies.