Update: PDF-XChange Viewer 2.5.197

Discussion in 'other software & services' started by prius04, Jul 8, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. prius04

    prius04 Registered Member

    Joined:
    Apr 14, 2007
    Posts:
    1,238
    Location:
    USA
  2. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    57,778
    Location:
    Texas
    Good program so I forgive them. Thanks. :)
     
  3. Daveski17

    Daveski17 Registered Member

    Joined:
    Nov 11, 2008
    Posts:
    8,029
    Location:
    Lloegyr
    Yeah, seems like deja vu. Cheers for the heads up. :thumb:
     
  4. Daveski17

    Daveski17 Registered Member

    Joined:
    Nov 11, 2008
    Posts:
    8,029
    Location:
    Lloegyr
    Haven't they done this rapid upgrade thingy before? It is a really good PDF reader though!
     
  5. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    57,778
    Location:
    Texas
    Bug fix most likely.
     
  6. Daveski17

    Daveski17 Registered Member

    Joined:
    Nov 11, 2008
    Posts:
    8,029
    Location:
    Lloegyr
    Yeah, almost certainly.
     
  7. J_L

    J_L Registered Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Posts:
    8,516
    Thanks. Using installer as always.
     
  8. Hungry Man

    Hungry Man Registered Member

    Joined:
    May 11, 2011
    Posts:
    9,148
    People don't like updates?
     
  9. twl845

    twl845 Registered Member

    Joined:
    Apr 12, 2005
    Posts:
    4,186
    Location:
    USA
    They haven't given up on the ASK toolbar trick have they. You have to remember to Uncheck the radio button to avoid it during installation of the update. :p
     
  10. Daveski17

    Daveski17 Registered Member

    Joined:
    Nov 11, 2008
    Posts:
    8,029
    Location:
    Lloegyr
    I've nothing against updates, but Tracker seem to go for quite a while without any, then often there are a couple of quick ones in succession. This can be a bit tiring updating on multiple computers. ;)
     
  11. Daveski17

    Daveski17 Registered Member

    Joined:
    Nov 11, 2008
    Posts:
    8,029
    Location:
    Lloegyr
    This seems to mainly be on 32 bit.
     
  12. twl845

    twl845 Registered Member

    Joined:
    Apr 12, 2005
    Posts:
    4,186
    Location:
    USA
    My 64x too.
     
  13. Daveski17

    Daveski17 Registered Member

    Joined:
    Nov 11, 2008
    Posts:
    8,029
    Location:
    Lloegyr
    I haven't seen it yet on 64 bit. Maybe it's something to do with the download servers?

    Once I definitely unchecked the ask button on a 32 bit computer & it still put the ask tool bar on IE! I had to uninstall it manually. :mad:
     
  14. Night_Raven

    Night_Raven Registered Member

    Joined:
    Apr 2, 2006
    Posts:
    388
    If Ask Toolbar is a problem, why not just use the .msi installers? They don't contain the toolbar. There is the downside that the older version has to be uninstalled first, though.
     
  15. Daveski17

    Daveski17 Registered Member

    Joined:
    Nov 11, 2008
    Posts:
    8,029
    Location:
    Lloegyr
    OK, thanks for the info. :thumb:
     
  16. siljaline

    siljaline Former Poster

    Joined:
    Jun 29, 2003
    Posts:
    6,619
    Ask.com Toolbar bundled with this release as always :ouch: It's a bummer the great apps have to be in bed with third-party apps such as Ask.com
     
  17. J_L

    J_L Registered Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Posts:
    8,516
    Not a bummer if you consider the financial support, which results in better development.
     
  18. twl845

    twl845 Registered Member

    Joined:
    Apr 12, 2005
    Posts:
    4,186
    Location:
    USA
    Good point.:thumb:
     
  19. Daveski17

    Daveski17 Registered Member

    Joined:
    Nov 11, 2008
    Posts:
    8,029
    Location:
    Lloegyr
    Fair point, but Ask.com is bundled in the reader itself anyway. In fact, I have it as the default search engine in the reader itself.
     
  20. guest

    guest Guest

    Good to know.

    Well. So, this makes it an ad-supported app. I was tempted to give it a try, considering all the positive reviews here. However, I will stick with SumatraPDF. One more question: is it possible to disable the Ask.com search engine on PDF-XChange Viewer?

    I'm OK with freeware bundled with optional, unobtrusive and easily uninstallable adware, like CCleaner standard build, but I don't really like ad-supported software. For instance, the only ad-supported app I have on my system is an absolutely essential (at least to me): Windows Live Messenger - and I applied the A-Patch on it, mainly to remove the ads. :D
     
  21. SLE

    SLE Registered Member

    Joined:
    Jun 30, 2011
    Posts:
    361
    No problem - just like in a browser you can select your default search engine. So it's no matter if google or yahoo or ask is preselected. Ask Toolbar you can easy disbale in setup.

    btw: My default pdf-reader is also Sumatra (reduce to the max;) ) but because of some nice features PDF-X-Change is nr.2.
     

    Attached Files:

    • a2.jpg
      a2.jpg
      File size:
      72.6 KB
      Views:
      317
    • a1.jpg
      a1.jpg
      File size:
      69.6 KB
      Views:
      315
  22. twl845

    twl845 Registered Member

    Joined:
    Apr 12, 2005
    Posts:
    4,186
    Location:
    USA
    You can elect not to install the Ask toolbar as you have shown, but you can't delete the search engine in your illustration, just move it down the list.
     
  23. Daveski17

    Daveski17 Registered Member

    Joined:
    Nov 11, 2008
    Posts:
    8,029
    Location:
    Lloegyr
    I don't think so, but it isn't that much of a problem for me. It has alternatives to Ask.com in the drop down menu, but it is freeware after all so I suppose there is going to be some bundling. I can live with that. Sumatra does look tempting though.
     
  24. SLE

    SLE Registered Member

    Joined:
    Jun 30, 2011
    Posts:
    361
    You can. If you f.e. select google - it's always used and selected until YOU change it again. Same as in every browser...so i really don't see a problem here.
    And: you can even add or delete search engines completely.
     

    Attached Files:

    • a3.jpg
      a3.jpg
      File size:
      137.3 KB
      Views:
      298
  25. twl845

    twl845 Registered Member

    Joined:
    Apr 12, 2005
    Posts:
    4,186
    Location:
    USA
    I did that. I highlighted the one I want to remove, clicked remove, then apply and upon checking the one that I removed is still there. It's no big deal, but it doesn't work for me.:)
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.