update for spyware blaster

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by tattoo113, Dec 18, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. tattoo113

    tattoo113 Registered Member

    Joined:
    Dec 18, 2005
    Posts:
    4
    Cannot manual update spyware blaster. error says no connection to internet. Anybody else with this problem and who has a fix. Thanks
     
  2. Brinn

    Brinn Registered Member

    Joined:
    Aug 5, 2004
    Posts:
    181
    Location:
    Canada
    Do you have a firewall and if so, did you let SpywareBlaster have internet access?
     
  3. tattoo113

    tattoo113 Registered Member

    Joined:
    Dec 18, 2005
    Posts:
    4
    I have a firewall, the program has approval. I even turned firewall off so wouldnt update.
     
  4. Peeved McAfee User

    Peeved McAfee User Registered Member

    Joined:
    Jun 24, 2004
    Posts:
    76
  5. tattoo113

    tattoo113 Registered Member

    Joined:
    Dec 18, 2005
    Posts:
    4
    Tried all of that still no good. My other programs have no trouble just this one. Thanks for all the help
     
  6. Brinn

    Brinn Registered Member

    Joined:
    Aug 5, 2004
    Posts:
    181
    Location:
    Canada
    How about under Updates>>Options: Is "Use a direct connection to the internet" or "Use the system connection/proxy settings" chosen?
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.