update for spyware blaster

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by tattoo113, Dec 18, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. tattoo113

    tattoo113 Registered Member

    Joined:
    Dec 18, 2005
    Posts:
    4
    Cannot manual update spyware blaster. error says no connection to internet. Anybody else with this problem and who has a fix. Thanks
     
  2. Brinn

    Brinn Registered Member

    Joined:
    Aug 5, 2004
    Posts:
    181
    Location:
    Canada
    Do you have a firewall and if so, did you let SpywareBlaster have internet access?
     
  3. tattoo113

    tattoo113 Registered Member

    Joined:
    Dec 18, 2005
    Posts:
    4
    I have a firewall, the program has approval. I even turned firewall off so wouldnt update.
     
  4. Peeved McAfee User

    Peeved McAfee User Registered Member

    Joined:
    Jun 24, 2004
    Posts:
    76
  5. tattoo113

    tattoo113 Registered Member

    Joined:
    Dec 18, 2005
    Posts:
    4
    Tried all of that still no good. My other programs have no trouble just this one. Thanks for all the help
     
  6. Brinn

    Brinn Registered Member

    Joined:
    Aug 5, 2004
    Posts:
    181
    Location:
    Canada
    How about under Updates>>Options: Is "Use a direct connection to the internet" or "Use the system connection/proxy settings" chosen?
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.