update don't run

Discussion in 'ESET Smart Security v4 Beta Forum' started by dorgane, Nov 19, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. dorgane

    dorgane Registered Member

    Joined:
    Oct 17, 2007
    Posts:
    362
    Hi,
    yesterday ok (but interactive mode don't say message for allow)
    today update (with automatic mode) don't run, I try clear cache by program but i have this message (use my personnal key) :

    bug.jpg

    thank you,
    Arnaud
     
  2. Marcos

    Marcos Eset Staff Account

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    14,374
    Please don't change the beta username/password nor the update server or updates will cease working. Try uninstalling and installing the beta from scratch so that you use correct update settings.
     
  3. CivilTaz

    CivilTaz Registered Member

    Joined:
    Nov 19, 2008
    Posts:
    146
    I think that u should put a warning about this in the page where u download the program, because too many users are putting their licenses and that represents a problem.
     
  4. dorgane

    dorgane Registered Member

    Joined:
    Oct 17, 2007
    Posts:
    362
    okok
    can you say me please default username/password's beta ?
    thank you
     
  5. proactivelover

    proactivelover Registered Member

    Joined:
    Apr 7, 2006
    Posts:
    840
    Location:
    Near Wilders Forums
    username : updv4
    Password : upd4test
     
  6. dorgane

    dorgane Registered Member

    Joined:
    Oct 17, 2007
    Posts:
    362
    thank you
    it is ok ;)
     
  7. Farmand

    Farmand Registered Member

    Joined:
    Jan 11, 2008
    Posts:
    73
    Location:
    Denmark

    Why cant the bought license user/pass be used.?
     
  8. Marcos

    Marcos Eset Staff Account

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    14,374
    Because the beta is updated from a different location than the full versions so it cannot use the same authentication.
     
  9. jhuk

    jhuk Banned

    Joined:
    May 27, 2008
    Posts:
    46
    Still works, I have to juggle to get updates, sometimes the beta info works, other times my own legit paid for info works.
     
Thread Status:
Not open for further replies.