Unspecified Error &H80004005 (-2147467259)

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by wdchuang, Mar 9, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. wdchuang

    wdchuang Guest

    I just got the most recent spywareguard installed on
    Windows ME. However I can not get it running.
    An error message pops up saying
    "&H80004005 (-2147467259) Unspecified error".

    Could you please advise what it is? Many thanks
    in advance.
     
  2. snowbound

    snowbound Retired Moderator

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Posts:
    8,723
    Location:
    The Big Smoke
    Hiwdchuang :)

    Welcome to Wilders.

    if u look at this link,

    http://www.wesleyc.com/soft/support.shtml

    the third question asked is the exact error message u have described.

    Looks like u might need VB5 runtime files.

    Here is the download,

    http://www.it-mate.co.uk/main_content/vbruntime.asp

    Hope this helps.


    snowbound
     
  3. snowbound

    snowbound Retired Moderator

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Posts:
    8,723
    Location:
    The Big Smoke
  4. wdchuang

    wdchuang Guest

    Thank you so much for the advice. I don't know
    what's wrong with my PC. Neither of the solution
    works. I still have the same problem when starting
    up the spywareguard. :(
     
Loading...
Similar Threads
  1. AAQQ101
    Replies:
    2
    Views:
    374
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.