Universal Restore - Error log help needed

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by spawn-ian, Apr 12, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. spawn-ian

    spawn-ian Registered Member

    Joined:
    Apr 12, 2006
    Posts:
    12
    When I try and restore using the new UR feature and get the below errors in the log file and the image does not boot correctly:

    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?>
    <log build="3567" product="Acronis*True*Image*Server" uuid="8018D798-E635-F6F5-1353-C147C5ED11CD" version="9.1">
    <event code="1020" id="1" message="&lt;bold>Restore data&lt;/bold>&lt;endl/>&lt;tabpoint value=30>&lt;indent value=4>From file: &lt;indent value=10>&lt;textcolor value=&quot;navyblue&quot;>&quot;F:\dc1-v9-test.tib&quot;&lt;/textcolor>&lt;/indent>&lt;indent value=4>&lt;endl/>Backup type: &lt;indent value=10>&lt;textcolor value=&quot;navyblue&quot;>Image&lt;/textcolor>&lt;/indent>&lt;indent value=4>&lt;endl/>Restoration of: &lt;indent value=10>&lt;textcolor value=&quot;navyblue&quot;>Disks&lt;/textcolor>&lt;/indent>&lt;indent value=4>&lt;endl/>&lt;/indent>" module="1" time="1144845149" type="2" />
    <event code="504" id="2" message="Pending operation 93 started: &quot;Restoring partition&quot;" module="1" time="1144845149" type="2" />
    <event code="504" id="3" message="Pending operation 93 started: &quot;Restoring partition&quot;" module="1" time="1144845149" type="2" />
    <event code="504" id="4" message="Pending operation 93 started: &quot;Restoring partition&quot;" module="1" time="1144845632" type="2" />
    <event code="504" id="5" message="Pending operation 43 started: &quot;Restoring partition structure&quot;" module="1" time="1144845863" type="2" />
    <event code="0" id="6" message="There are driver storage '' used." module="29" time="1144845865" type="2" />
    <event code="0" id="7" message="Setup is searching 'C:\Drivers\' for drivers." module="29" time="1144845865" type="2" />
    <event code="0" id="8" message="Setup was unable to parse 'oem7.inf' and skipped it." module="29" time="1144845872" type="4" />
    <event code="0" id="9" message="Setup was unable to parse 'oem9.inf' and skipped it." module="29" time="1144845872" type="4" />
    <event code="0" id="10" message="Setup is searching 'A:\New Folder\' for drivers." module="29" time="1144845874" type="2" />
    <event code="0" id="11" message="Setup is searching 'H:\' for drivers." module="29" time="1144845876" type="2" />
    <event code="415" id="12" message="Failed to install driver for 'PCI\VEN_8086&amp:DEV_24DF&amp;SUBSYS_019A1028&amp;REV_02'. (0x1D019F)
    Tag = 0xDCB317F3CF89D7FC" module="29" time="1144845876" type="4" />
    <event code="415" id="13" message="Failed to install driver for 'PCI\VEN_8086&amp:DEV_24DB&amp;SUBSYS_019A1028&amp;REV_02'. (0x1D019F)
    Tag = 0xDCB317F3CF89D7FC" module="29" time="1144845881" type="4" />
    <event code="1900954" id="14" message="LocateSourceFile: Unable locate disk description for ntkrnlmp.exe" module="29" time="1144845881" type="3" />
    <event code="1900954" id="15" message="LocateSourceFile: Unable locate disk description for ntkrnlmp.exe" module="29" time="1144845881" type="3" />
    <event code="0" id="16" message="Driver for 'ACPIAPIC_MP' has been successfully installed. (0x1D0000)
    Tag = 0xDCB317F3CF89D7FC" module="29" time="1144845885" type="2" />
    <event code="415" id="17" message="Failed to install driver for '*PNP0C08'. (0x1D019F)
    Tag = 0xDCB317F3CF89D7FC" module="29" time="1144845886" type="4" />
    </log>


    Any help would be great..

    Tech details

    Acronis True image server latest version
    Universal Restore

    Dell Poweredge SC1425 NON RAID

    Restoring to

    Dell Poweredge SC1425 RAID

    I loaded the RAID controller drivers so not sure as to whats causing the problems...

    Many thanks for any replys...
     
  2. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello spawn-ian,

    Thank you for choosing Acronis Server Disk Backup Software.

    Could you please describe the issue in more details? Did you use Acronis True Image Bootable Rescue Media or did you use Acronis True Image in Windows to perform the restore? Please explain your step-by-step actions which you took that led you to this error. Please also send us a screen shot of the error, if possible. Also provide us with the exact vendor and model of the RAID controller you use.

    Please create Acronis Report as it is described in Acronis Help Post.

    After that please create an account, then log in and submit a request for technical support. Attach all the collected files and information to your request along with the link to this thread. We will investigate the problem and try to provide you with the solution.

    Thank you.
    --
    Aleksandr Isakov
     
  3. spawn-ian

    spawn-ian Registered Member

    Joined:
    Apr 12, 2006
    Posts:
    12
    1) Created Acronis True Image Bootable Rescue Media on the source machine (Dell SC1425) and produced the image to a external Maxtor USB h/d

    2)Downloaded the correct SATA RAID drivers from

    http://support.euro.dell.com/suppor...typecnt=1&libid=41&releaseid=R106687&vercnt=2

    Make and model of the Raid controller is "Adaptec CERC SATA 2s"

    3)extracted the compress file and saved to a USB memory stick

    4)Connected the external Maxtor USB h/d and the USB memory stick to the new Dell SC1425 server, loaded the rescue media.

    5) picked True image server with universal restore Full version.

    6) pointed the software to the image on the Maxtor USB.

    7) chose universal restore and forced the SATA driver from the USB memory stick.

    :cool: waited for the image to restore and completed with errors.


    furthure information checked the OEM7.inf and OEM9.inf on the sorce and both are hidden and empty which might explain those errors.
     
  4. spawn-ian

    spawn-ian Registered Member

    Joined:
    Apr 12, 2006
    Posts:
    12
    Sent Acronis support the two INF files.
     
  5. spawn-ian

    spawn-ian Registered Member

    Joined:
    Apr 12, 2006
    Posts:
    12
    Removed the two empty inf files and tested another restore to an IBM Eserver xseries 225 but now getting the below error:

    Failed to install driver for 'PCI\VEN_1014&DEV_01BD&SUBSYS_02591014&REV_00'. (0x1D0004) Tag = 0xDCB317F3CF89D7FC"

    Failed to install driver for 'PCI\VEN_9005&DEV_8014&SUBSYS_00449005&REV_03'. (0x1D0004) Tag = 0xDCB317F3CF89D7FC"

    Both seem to relate to the disk controller however both the DELL Poweredge SC1425 and the IBM Eserver X-Series 225 have different disk controllers.
     
  6. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello spawn-ian,

    Thank you for choosing Acronis Server Disk Backup Software.

    Could you please let me know your Acronis request # which was sent to you in autoreply to your letter? I will find out how the investigation of your issue is going.

    Thank you.
    --
    Tatyana Tsyngaeva
     
  7. jsimotas

    jsimotas Registered Member

    Joined:
    Apr 24, 2006
    Posts:
    1
    could you let me know how this turned out - in my testing i got similar messages in my error log - thanks
     
  8. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello jsimotas,

    Thank you for your interest in Acronis Disk Backup Software.

    Could you please provide us with the detailed information on the problem?

    What Acronis product and build number do you use? You can find this information in the Main Menu->Help->About.

    What exact error message have you received? Please describe your actions step-by-step.

    Thank you.
    --
    Tatyana Tsyngaeva
     
Thread Status:
Not open for further replies.