Uninstalled TI7 - Now getting error "Boot Drive (Partition) Not Found - HELP!

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by michaeltee2004, Nov 16, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. michaeltee2004

    michaeltee2004 Registered Member

    Joined:
    Nov 16, 2004
    Posts:
    5
    Hello,

    In attempting to remove TI7 from my system I did the following:

    First I deleted my "secure zone" via the "Manage Secure Zone" wizard. I then rebooted and uninstalled the TI7 software. The process seemed to go smoothly but now when I try to reboot I get the following error message prior to XP booting: "Acronis Loader Fatel Error. Boot Drive (Partition) Not Found. Press < Enter > To Try To Reboot Your OS".

    Thankfully when I press enter (as instructed), Windows XP (SP2) does reboot however I very much want to resolve this. If anyone can help me achieve a COMPLETE uninstall I'd very much appreciate it.

    Thanks,
    -Mike.
     
    Last edited: Nov 17, 2004
  2. michaeltee2004

    michaeltee2004 Registered Member

    Joined:
    Nov 16, 2004
    Posts:
    5
    RESOLVED: Uninstalled TI7 - Now getting error "Boot Drive (Partition) Not Found

    Just to spare anyone the trouble of a reply, I've solved the issue on my own. Turns out I had forgotten to disable Norton GoBack prior to deleting my secure zone. After disabling GoBack I was able to reinstall TI7, create a new secure zone and THEN delete the secure zone and uninstall TI7 again... DUH! Sorry for the panic attack... LOL! :oops:
     
Thread Status:
Not open for further replies.