uninstall

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by joed2939, Mar 31, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. joed2939

    joed2939 Registered Member

    Joined:
    Mar 31, 2004
    Posts:
    2
    Location:
    N.J.
    I have just uninstalled v2.6 & installed 3.0, but I did not unprotect first, everything seems to be working ok, but I have just read that one should unprotect before uninstalling. Did I mess-upo_O??
     
  2. Phant0m

    Phant0m Registered Member

    Joined:
    Jun 7, 2003
    Posts:
    3,684
    Location:
    Canada
    No you didn't mess up, be sure there is a check for "Prevent the installation of ActiveX-based spyware, dialers, etc." feature which should checkmark/activate the new additions.

     
  3. amarok

    amarok Registered Member

    Joined:
    Mar 31, 2004
    Posts:
    8
    i know this is a DUMB question...but how do you un-install the 2.6.1 versiono_O? i can't find it in my add/remove program list in my control panel...i can only see it in my list of programs & i may not know much (if anything about computerS) but i do know deleting into the recycle bin is not un-installing...
    please help this computer illiterate!!!!
     
  4. Phant0m

    Phant0m Registered Member

    Joined:
    Jun 7, 2003
    Posts:
    3,684
    Location:
    Canada
    You don't see nothing there in reference to "SpywareBlaster" ?
     
  5. LowWaterMark

    LowWaterMark Administrator

    Joined:
    Aug 10, 2002
    Posts:
    17,878
    Location:
    New England
    Hi amarok,

    Since you already asked about this problem in another thread, it is best not to post about the same problem again somewhere else. The things you've already done make it more complicated then just how to unistall SpywareBlaster (the restore point used, the install attempts of v3.0, etc.)

    So, let's keep it all over here:

    https://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=26441;start=msg153144#msg153144
     
  6. amarok

    amarok Registered Member

    Joined:
    Mar 31, 2004
    Posts:
    8
    to everyone...sorry about this...i won't let this happen again..


    to LowWaterMark...see my reply on my other post....THANKS!!!!!
     
Thread Status:
Not open for further replies.