unable to view dg843 router settings

Discussion in 'ESET NOD32 v3 Beta Forum' started by Pete_x, Aug 21, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Pete_x

    Pete_x Guest

    There is a bug in the beta 2.000.11b version which is conflicting with zonealarm

    I am unable to view my dg843 router settings via IE or Opera with IMON http checking enabled, if I turn it off its works fine. I can sign in but all that comes up is content-length: xxx (x being a number)

    Now if I was to leave http checking enabled but in zonealarm turn off ad blocking and cookie control it also works fine without any problems.

    Zonealarm as you might know have had its fair share of bugs in the 5.0 versions but with the release of version 5.1.011 it seems to be stable now.

    Also the ADSL guide speed test does not work with http checking enable http://www.adslguide.org.uk/tools/speedtest.asp

    Hope this gets fixed in the final release
     
  2. Pete_x

    Pete_x Guest

    I think it would be best practice to include an option to exclude url's from being scanned as well as program exclusion

    This is the beta so fingers crossed, where is the 2.00012 versoin people are taling about

    zonealarm has url exclusion but doesn’t seem to work as I entered my routers ip but still have to turn off the default cookie and ad blocking.

    Pete
     
  3. Pete_x

    Pete_x Guest

    ok fixed it after reading through the help file i changed the browsers to higher compatibility, i'm kind of thinking that there isnt much point in having http checking on though in compatibility mode as it will only scan once the file is downloaded, isnt that what amon does?

    just did the adsl speed test at http://www.adslguide.org.uk/tools/speedtest.asp and it also worked but the pc hung for a few seconds i guess the file that was being downloaded was getting scaned need to do some further testing

    Pete
     
  4. Big D1

    Big D1 Registered Member

    Joined:
    Aug 20, 2004
    Posts:
    68
    Just started evaluating NOD32 beta 2000.11b yesterday, and I am using XP SP2.

    I have a wired D-Link DI-604 revision E router, and I have no problem getting to the router setup pages with IE browser at high efficiency. Did not have any trouble with that speed test link you linked either.
     
  5. Pete_x

    Pete_x Guest

    are you using zonealarm as well if you are what version
     
  6. Big D1

    Big D1 Registered Member

    Joined:
    Aug 20, 2004
    Posts:
    68
    No, I am not using ZA. I'm just confirming that I am not having the problem while not using ZA, and that ZA or something is causing a conflict on your setup. I should have stated that in my original post.

    From what I can gather from the help section of AMON HTTP scanner, I think you need to leave your browser in high efficiency mode. High efficiency is what AMON defaulted my IE browser.
     
Thread Status:
Not open for further replies.