Unable to see the EMISOFT ANTI MALWARE 7 nor the OA ICON when updated to Win8 PR

Discussion in 'other anti-malware software' started by GrammatonCleric, Oct 30, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. GrammatonCleric

    GrammatonCleric Registered Member

    Joined:
    Jan 8, 2009
    Posts:
    372
    I can't see the running EMISOFT Antimalware 7 nor the Online Armor icon when running on Windows 8 PRO 64bit that has been updated from WINDOWS 7 PRO 64bit. The only icons that show up next to the clock (yes I know of the up arrow) are MalwareBytes, WebRoot Secure ANywhere, Sandboxie, ONline Armor Firewall Status (the firewall icon but not the OA icon).
     
  2. Noob

    Noob Registered Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Posts:
    6,468
    Try posting in the EAM thread you will get a faster response or visit the Emsisoft support forum . . . you will get help even faster. :D
     
  3. Cudni

    Cudni Global Moderator

    Joined:
    May 24, 2009
    Posts:
    6,956
    Location:
    Somethingshire
    If you start then manually do they work and or are they active in task manager?
     
  4. Kees1958

    Kees1958 Registered Member

    Joined:
    Jul 8, 2006
    Posts:
    5,857
    How many times do you want to install HIPS and FW on your system?

    My simple workaround for the time being would be: deinstall EAM and OA, set

    WSA to warn for every process going outbound (FW) and deny access to system objects (HIPS) for untrusted processes

    SBIE to allow programs going outbound in the sandbox (HIPS) explicitely specified by you (FW)

    With this you will have outbound access and HIPS covered (on threatgate level even twice)
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.