Unable to download new build for v9

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by designer22, Oct 28, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. designer22

    designer22 Registered Member

    Joined:
    Oct 28, 2005
    Posts:
    3
    I had upgraded to v9 from v8 directly from Acronis when v9 first came out. As far as I can remember, there was not a new serial number needed for the upgrade. When I try to download a new build, only my v8 is registered, so I am unable to get the new build for v9.

    Can u help? Thanks.
     
  2. crofttk

    crofttk Registered Member

    Joined:
    May 15, 2004
    Posts:
    1,976
    Location:
    Eastern PA, USA
    Hmmm... it certainly took a new serial number for ME to upgrade from TI8 to TI9.
     
  3. designer22

    designer22 Registered Member

    Joined:
    Oct 28, 2005
    Posts:
    3
    I don't doubt it - just don't seem to have any record of it except a confirmation of the order from Digital River. I am usually very organized with this stuff.
     
  4. designer22

    designer22 Registered Member

    Joined:
    Oct 28, 2005
    Posts:
    3
    whoops - my turn to be a moron..just found the receipt. Soorry to use up the bandwith...
     
  5. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello designer22,

    Thank you for choosing Acronis Disk Backup Software.

    If you have any other questions or encounter any problems please feel free to ask us. We will certainly help you with the solution.

    Thank you.
    --
    Irina Shirokova
     
Thread Status:
Not open for further replies.