Trying to upload Pics

Discussion in 'ten-forward' started by Marja, Mar 26, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Marja

    Marja Honestly, I'm not a bot!!

    Joined:
    Mar 8, 2004
    Posts:
    4,553
    Location:
    In the Vast Fields of My Mind
    Well, I will try again, it just shows the hourglass and then...nothing?
    I added some extensions from FF, what would stop me from uploading?

    It just keeps saying "click here to upload attachment with message"? It won't up load?

    I emptied the cache and had a google cookie I gave the dog.:)


    Four times, Help!!:D
     
  2. bigc73542

    bigc73542 Retired Moderator

    Joined:
    Sep 21, 2003
    Posts:
    23,873
    Location:
    SW. Oklahoma
    you might try disabling the extensions you installed one at a time to see if it might be one of them.

    bigc
     
  3. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    57,724
    Location:
    Texas
    Try the Firefox safe mode on your start menu Marja.
     
  4. Marja

    Marja Honestly, I'm not a bot!!

    Joined:
    Mar 8, 2004
    Posts:
    4,553
    Location:
    In the Vast Fields of My Mind
    OK, Where do I do that? I only see a place to uninstall them? Should I just do that? They didn't take that long to install.

    Thanks, BigC!
     
  5. bigc73542

    bigc73542 Retired Moderator

    Joined:
    Sep 21, 2003
    Posts:
    23,873
    Location:
    SW. Oklahoma
    you might try useing firefox safemode like ronjor suggested and that should tell you if it is firefox causing the problem. if that doesn't then you can try it the other way.
     
  6. Marja

    Marja Honestly, I'm not a bot!!

    Joined:
    Mar 8, 2004
    Posts:
    4,553
    Location:
    In the Vast Fields of My Mind
    Well, I don't see a FF safe mode? Just the same one 1.01?
     
  7. bigc73542

    bigc73542 Retired Moderator

    Joined:
    Sep 21, 2003
    Posts:
    23,873
    Location:
    SW. Oklahoma
    If the posting problem started when you installed the extensions it wouldn't hurt to uninstall them one at a time and see which one if any is causing the trouble. fortunatly like you stated they are quick to reinstall.

    bigc
     
  8. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    57,724
    Location:
    Texas
    You also need to upgrade to 1.02. :D
     
  9. snowbound

    snowbound Retired Moderator

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Posts:
    8,723
    Location:
    The Big Smoke
    Start > All Programs > Mozilla Firefox > Mozilla Firefox (SafeMode)



    snowbound
     
  10. snowbound

    snowbound Retired Moderator

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Posts:
    8,723
    Location:
    The Big Smoke
    oops, didn't notice it was old version. :D



    snowbound
     
  11. Marja

    Marja Honestly, I'm not a bot!!

    Joined:
    Mar 8, 2004
    Posts:
    4,553
    Location:
    In the Vast Fields of My Mind
    Oh Boo! Well, see you guys later then! I just can't leave things alone!!

    Happy Easter in case I don't get back, and THANK YOU!! All!!

    Marja:cool:
     
  12. Marja

    Marja Honestly, I'm not a bot!!

    Joined:
    Mar 8, 2004
    Posts:
    4,553
    Location:
    In the Vast Fields of My Mind
    Those two little chickens are driving me looney!!
     
  13. Marja

    Marja Honestly, I'm not a bot!!

    Joined:
    Mar 8, 2004
    Posts:
    4,553
    Location:
    In the Vast Fields of My Mind
    OK! Now, we shall see!

    Aah! Success! I think I know which one or two, so here is Eldar's wonderful tag with roses and a kitten like mine!

    Thanks, Ronjor, Big C and Snowbound! It seems like it may even work better without those ext. anyway!

    Marja:cool:
     

    Attached Files:

Thread Status:
Not open for further replies.