Trueimage Server 8 Error E00070021

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by Warrior2005, Oct 11, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Warrior2005

    Warrior2005 Registered Member

    Joined:
    Oct 6, 2005
    Posts:
    19
    Trueimage Server 8 latest build. Everything worked fne for months,but suddenly i get above error.

    When i manually start an image under windows i get above error, when i boot the server and after logon i do the image everything works fine. So something prevents acronis of getting access.

    So i read about the following file:

    http://download.acronis.com/ul/a/t/f...napAPI_s_e.exe

    1)Would it make sense to install that on my server or is it just for workstations?
    2)I reinstalled trueimage Server but still no change. Wouldnt a reinstall of TI also reinstall all drivers and must actually solve the problem?


    How will i find out what prevents me from getting an image?

    Thanks
     
  2. Warrior2005

    Warrior2005 Registered Member

    Joined:
    Oct 6, 2005
    Posts:
    19
  3. Warrior2005

    Warrior2005 Registered Member

    Joined:
    Oct 6, 2005
    Posts:
    19
  4. Warrior2005

    Warrior2005 Registered Member

    Joined:
    Oct 6, 2005
    Posts:
    19
    after installing the SnapAPI_s_e.exe the problem still exists
     
  5. Warrior2005

    Warrior2005 Registered Member

    Joined:
    Oct 6, 2005
    Posts:
    19
    enabling logging let the server crash with a blue screen
    so i am not able to send the log file

    Hi Acronis staff we spent a few thousands on licenses and u dont answer at all

    Thats a pretty cool support
     
    Last edited: Oct 19, 2006
  6. Warrior2005

    Warrior2005 Registered Member

    Joined:
    Oct 6, 2005
    Posts:
    19
    Actually i could write here whatever i want cause noone reads it

    Great Forum
     
Thread Status:
Not open for further replies.