TrueImage Enterprise v8 build 1213 mails incomplete logfile

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by jeremyotten, Jun 28, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. jeremyotten

    jeremyotten Registered Member

    Joined:
    Feb 9, 2005
    Posts:
    684
    The logfiles that I get trough mail look like this:

    Host: adm01.vzks.local
    IP Address: 172.16.145.10

    # Type Time Message
    1 Information 26-6-2006 7:15 The "1. ADM01 IMAGE JOB" operation started
    2 Information 26-6-2006 7:15 Analyzing partition 0-0...
    3 Information 26-6-2006 7:15 Analyzing partition C:...
    4 Information 26-6-2006 7:15 Analyzing partition D:...
    5 Information 26-6-2006 7:15 Analyzing partition 1-5...
    6 Information 26-6-2006 7:15 Analyzing partition 1-5...
    7 Information 26-6-2006 7:15 Analyzing partition C:...
    8 Information 26-6-2006 7:15 Analyzing partition D:...



    So im missing the most important part... successfull of not....
    When I look on the server the log is complete and the backup is successfull.

    How can I fix this thing?

    Thanx in Advance
    Jeremy Otten
    Netherlands
     
  2. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello Jeremy,

    Thank you for choosing Acronis Remote Server Backup Software.

    We are very sorry for the delay with the response.

    Could you please provide us with the more detailed information on the problem?

    - Have you ever been able to receive a complete log within e-mail notifications?

    - Does the problem appear on some particular computer(s) only?

    - Does the problem appear with build 1213 only?

    - I know it's kind of a silly question, but did you try scrolling down the text in the e-mails you receive? :)

    Please also download and install the free trial version of Acronis True Image 9.1 Enterprise Server for Windows, try to reproduce the problem and inform us about the result.

    Thank you.
    --
    Alexey Popov
     
  3. jeremyotten

    jeremyotten Registered Member

    Joined:
    Feb 9, 2005
    Posts:
    684
    This is not the answer I HOPED!

    Ofcourse I tried all of that!

    The problem is on a Server Where TrueImage Enterprise 1213 is installed!

    SO just tell me what real information you need. And stop asking silly questions!

    Thanx in Advance
    Jeremy Otten
    Netherlands
     
  4. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello Jeremy,

    Thank you for choosing Acronis Disk Backup Software.

    Please try to use another e-mail address and see how the program works.

    Please note that in order to investigate the problem, we need the information requested by Alexey.

    Please provide the information requested above and log file which was sent you by e-mail.

    Please also create Windows System Information as it is described in Acronis Help Post.

    Please submit a request for technical support. Attach all the collected files and information to your request along with the step-by-step description of the actions taken before the problem appears and the link to this thread. We will investigate the problem and try to provide you with the solution.

    Thank you.
    --
    Tatyana Tsyngaeva
     
  5. Datamex

    Datamex Registered Member

    Joined:
    Jul 3, 2006
    Posts:
    7
  6. Datamex

    Datamex Registered Member

    Joined:
    Jul 3, 2006
    Posts:
    7
    Is there a solutions al ready?
     
  7. Datamex

    Datamex Registered Member

    Joined:
    Jul 3, 2006
    Posts:
    7
    Still nothing!!
     
  8. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello Datamex,

    Could you please let me know your Acronis request # which was sent to you in autoreply to your letter? I will find out how the investigation of your issue is going.

    Thank you.
    --
    Aleksandr Isakov
     
  9. Datamex

    Datamex Registered Member

    Joined:
    Jul 3, 2006
    Posts:
    7
    #623208

    Greetz,

    Benjo
    Datamex
     
  10. Datamex

    Datamex Registered Member

    Joined:
    Jul 3, 2006
    Posts:
    7
    I gave you the callnummer you asked for ^^

    You have a new status for us??
     
  11. Datamex

    Datamex Registered Member

    Joined:
    Jul 3, 2006
    Posts:
    7
    STATUS?? o_O
     
  12. jeremyotten

    jeremyotten Registered Member

    Joined:
    Feb 9, 2005
    Posts:
    684
  13. Datamex

    Datamex Registered Member

    Joined:
    Jul 3, 2006
    Posts:
    7
    Email sent for status request.
     
  14. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello Datamex,

    I am sorry for the delayed response.

    We have tested this option of Acronis True Image 8.0 Enterprise Server for Windows along with out Quality Assurance Team and ware not able to reproduce this issue. Could you please make sure that the check box "Send the full backup log" is checked in Tools -> Options -> Notifications -> E-mail? And that the option "Send notifications only if backup failed" is not checked (under the same menu).

    Thank you.
    --
    Aleksandr Isakov
     
  15. jeremyotten

    jeremyotten Registered Member

    Joined:
    Feb 9, 2005
    Posts:
    684
    Never mind we updated the client to v9.1 ENT build 3718 and the problem was solved
     
Thread Status:
Not open for further replies.