True Image Linux and SuSE 9.3, does not work

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by Hans Zeta, Apr 20, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Hans Zeta

    Hans Zeta Registered Member

    Joined:
    Jan 18, 2005
    Posts:
    6
    TI Linux Server does not install in SuSE 9.3 with the 2.6.11.4-20 kernel.
    It gives a segmentation fault and does not install. The latest version of TI was working perfectly in SuSE 9.2 but it's a no go in SuSE 9.3.
     
  2. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello Hans Zeta,

    Thank you for choosing Acronis Disk Backup Software for Linux.

    First of all, please make sure you use the latest build (914) of Acronis True Image 8.0 Server for Linux, to get the latest build please register your account at http://www.acronis.com/homecomputing/my/registration/ and then register your product at http://www.acronis.com/my/products/registration/. After that you can download the latest build at http://www.acronis.com/homecomputing/my/updates/.

    If the problem remains please send the letter to support@acronis.com along with the description of the error. We will certainly help you with the solution.

    Thank you.
    --
    Irina Shirokova
     
  3. Hans Zeta

    Hans Zeta Registered Member

    Joined:
    Jan 18, 2005
    Posts:
    6
    I already use the latest build, I also tried the 2 prior builds. The installation stops with a segmentation fault.
    Probably has to do with the 2.6.11 Kernel.
     
  4. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello Hans,

    This problems needs to be investigated more thoroughly. Could you please send the detailed description of all your actions to support@acronis.com along with the link to this thread indicating in the subject of the letter that you want to contact Marian Fadeeva.

    Also please issue the following commands:

    dmesg
    lsmod

    and send us the output of these commands.

    After that please issue the command:

    strace -o log trueimagecmd --list

    and send us the file with the name log.

    Thank you.
    --
    Ilya Toytman
     
  5. Joris

    Joris Guest

    I am having the same problem with acronis true image and Suse 9.3
     
  6. Joris

    Joris Guest

    Try this

    ./trueimage-setup --norpm


    Worked for me
     
Thread Status:
Not open for further replies.