True Image 9.1 for Servers see´s Disk with wrong size?

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by Joshi, May 19, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Joshi

    Joshi Registered Member

    Joined:
    May 19, 2009
    Posts:
    4
  2. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello Joshi,

    Thank you for using Acronis Corporate Products

    To find the reason we need a couple of files. Could you please do the following?

    1. Could you please provide me with the screen shot of the internal Disk Management utility window (Start -> Settings -> Control Panel -> Administrative Tools -> Computer Management -> Disk Management).

    If you are not familiar with making screen shots, please read the below step-by-step instructions.

    - Get to the window which you want to make a screen shot of;
    - Hit the (Alt+)PrintScreen button on your keyboard;
    - Run Paint usually available in Start\Programs\Accessories or another graphics application;
    - Choose Paste command in Edit menu;
    - Save the result picture in JPEG format being preferable.

    Attach the screen shot to your post.

    2. Please download Acronis Report utility available here and run it, create a report and attach to your post.

    This would provide us with detailed information on the hard disk partition structure.

    Thank you.

    --
    Oleg Lee
     
  3. Joshi

    Joshi Registered Member

    Joined:
    May 19, 2009
    Posts:
    4

    Attached Files:

  4. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello Joshi,

    Thank you for using Acronis True Image 9.1 Server for Windows

    Thank you for the provided information. I may recommend you update SnapAPI drivers using the following link it should solve the issue.

    Best regards,
    --
    Dmitry Nikolaev
     
  5. Joshi

    Joshi Registered Member

    Joined:
    May 19, 2009
    Posts:
    4
    Hell Dmitry,

    I´ve already installed the SnapAPI Update. Didn´t solve the problem.
    Any other ideas?

    BR
    Joshi
     
  6. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello Joshi,

    Thank you for using Acronis Corporate Products

    Could you please let us know some details about your Fileserver? What is the exact model you use?

    Thank you.

    --
    Oleg Lee
     
  7. Joshi

    Joshi Registered Member

    Joined:
    May 19, 2009
    Posts:
    4
    Hello Oleg,

    My Fileserver is a Fujitsu-Siemens FibreCAT NX40 S4 (which is somehow based on an RX300S4). Attached to it is one harddisk shelf via sas.

    I´m running Windows 2003 Storage Server R2 (always up2date).

    4GB of RAM, and 2 physical CPU´s (Xeon E5420).

    Anything else you´s like to know?

    BR
    Joshi
     
  8. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello Joshi,

    Thank you for using Acronis Corporate Products

    Acronis True Image 9.1 Server for Windows can perform only files and folders backup of NAS devices. You are unable to backup NAS as a partition. The only thing I can propose you is the following:

    Please install SnapAPI update file available here, reboot the computer to complete the changes and see if the issue remains.

    If this doesn't help, we are unable to enforce the program to work in this case.

    Thank you.

    --
    Oleg Lee
     
Thread Status:
Not open for further replies.