True Image 9.0 - No floppie boot

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by n4wi, Apr 27, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. n4wi

    n4wi Registered Member

    Joined:
    Apr 19, 2006
    Posts:
    5
    I just purchased True Image 9.0 and I did the update. I made a new boot CD but neither the program nor the new boot CD will boot on my PC. I am running a new MSI Motherboard with AMD Athlon 64 3000+. When I reboot with the CD in the drive, the drive runs and then stops but no display. I can do a up arrow twice and hit return and get the Acronis True Image 9.0 blue screen for a few seconds then the drives runs again and screen goes blank and stops. I think the program is not correctly booting my monitor or graphics card. My monitor is a 17 in. LCD monitor but HP (HP pavilion f1703).
    I have a cordless mouse but tried changing to a corded one but didn't help.
    Acronis's answer is to hit F11 while its booting up and remove quit but I never see that screen so I can't do anything with it. The boot disk works on my other pc and its a AMD Duron 750 Mhz. Anyone have a fix for the boot problem??
    Fred
     
  2. Chutsman

    Chutsman Registered Member

    Joined:
    Jun 17, 2005
    Posts:
    1,181
    Location:
    Brandon, Florida, USA
    If I'm understanding your predicament, then the Acronis TI cd never boots to any screen. If that is the case, you will not see the screen where the F11 button works.

    And you say the cd boots in another computer. So the problem seems to be that your system will not boot from CD. Have you set the boot order in the bios so it will try to boot from CD?
     
  3. n4wi

    n4wi Registered Member

    Joined:
    Apr 19, 2006
    Posts:
    5
    My CD will boot other CD's and does run when I put the TI 9.0 disk in. It runs for a short time and then stops. I don't get any display. The goes a little lighter but no image or text. If I do a up arrow twice and hit return the ACRONIS TRUE IMAGE screen comes on for a few seconds and then goes away and CD stops running again. There is a problem with the display setting in the Boot CD. It don't like my display or display adpater. I am running a HP pavilion f1703 LCD flat panel monitor and the Display Adapter is a FX-5200.
    I think I need another EGA command.
    Fred
     
  4. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello n4wi,

    Thank you for choosing Acronis Disk Backup Software.

    As far as I can understand, you have already reported this issue to Acronis Support Team via e-mail. Could you please let us know your Acronis request # (e.g. [Acronis #123456]) which can be found in the subjects of the letters that you received from our Support Team? We will find out what more can be done in order to solve the problem you encounter.

    Thank you.
    --
    Aleksandr Isakov
     
  5. n4wi

    n4wi Registered Member

    Joined:
    Apr 19, 2006
    Posts:
    5
    My report number is: [Acronis #545974]

    Fred Mohr
     
  6. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello Fred,

    We are sorry for the delay with the response.

    Please check your mailbox. I've sent you a reply via e-mail.

    Thank you.
    --
    Alexey Popov
     
Thread Status:
Not open for further replies.