True Image 11.0 (Build 8101) CLONED HD WILL NOT BOOT

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by rhotwire, Jul 30, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. rhotwire

    rhotwire Registered Member

    Joined:
    Jul 30, 2008
    Posts:
    1
    STUCK ON WINDOWS XP SCREEN, normally this screen shows "loading personal settings".....BUT this screen stays there without this text and will not boot any farthero_O?
     
  2. Brian K

    Brian K Imaging Specialist

    Joined:
    Jan 28, 2005
    Posts:
    8,634
    Location:
    NSW, Australia
    rhotwire,

    jonyjoe81 will be along shortly.

    Seriously now, could you describe in detail what you did, both with TI and with the hard drives.
     
  3. DwnNdrty

    DwnNdrty Registered Member

    Joined:
    Mar 28, 2007
    Posts:
    3,335
    Location:
    Florida - USA
    Now, now Brian .... :cool: ...

    Hotwire, are you by any chance trying to run that drive in a different computer? That symptom may be the result of the drive not seeing the correct display adapter - if it is a different computer to the one on which the clone was made.
     
  4. Brian K

    Brian K Imaging Specialist

    Joined:
    Jan 28, 2005
    Posts:
    8,634
    Location:
    NSW, Australia
    I know. But this time I think it is a drive letter issue.
     
  5. DwnNdrty

    DwnNdrty Registered Member

    Joined:
    Mar 28, 2007
    Posts:
    3,335
    Location:
    Florida - USA
    Well, let's see if it is the same computer or a different computer in this scenario.
     
  6. Brian K

    Brian K Imaging Specialist

    Joined:
    Jan 28, 2005
    Posts:
    8,634
    Location:
    NSW, Australia
    DwnNdrty,

    Have you noticed the "high" incidence or first time posters who never make a second post?
     
  7. DwnNdrty

    DwnNdrty Registered Member

    Joined:
    Mar 28, 2007
    Posts:
    3,335
    Location:
    Florida - USA
    Can't say I've noticed .... could be work and "honey-do's" take users away from the forum.
     
  8. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello rhotwire,

    Thank you for choosing Acronis Disk Backup Software.

    We are sorry for delayed response.

    Could you please provide some more details about the cloning process? Was the cloning started from Windows or using Acronis Bootable Rescue Media? How were the source and destination drives connected?

    Please notice that it's strongly recommended to disconnect one of the drives before first booting after cloning.

    Thank you.
    --
    Marat Setdikov
     
Thread Status:
Not open for further replies.