tru img 7.0 wont make image

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by mark4658, Jun 26, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. mark4658

    mark4658 Guest

    I just upgraded to 7.0 and now I can no longer make an image while i am in win2k. Everyhing works up to the proceed button. When I press proceed, the program just sits there and does nothng. In 6.0, it always worked fine.

    what am I doing wrong
     
  2. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Helo Mark --

    Thank you for taking the time to contact us and for your interest in Acronis
    True Image (http://www.acronis.com/products/trueimage/)!

    Please, can you send me an Acronis True Image log (it can be created using the in-built feature), or it's contents?

    Thank you.

    --
    Best regards,
    Anton Gromov

    Acronis, Inc.
    395 Oyster Point Blvd. Suite 213
    South San Francisco
    CA 94080 USA
    http://www.acronis.com/

    Acronis... Compute with confidence
     
  3. mee

    mee Guest

    I had the same problem because I had disabled task scheduler. I re-enabled task scheduler, rebooted and it worked.
     
  4. mark4658

    mark4658 Guest

    It will only work if I create an image through the scheduler. If I try to do it without the schedular, nothong happens.
     
  5. mark4658

    mark4658 Guest

    Anton, there is nothing in the log table when it doesn't work. It will work through the schedular, but when I go to create image and start now, it get all the way to the screen with current operation and total progress and just sits there and does nothing. I look in the log and it has nothing in it for this time period. This happens whether I choose a network drive or an internal drive.

    Please help
    Mark
     
  6. mark4658

    mark4658 Guest

    Anton, is this going to be resolvedo_O??
     
  7. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello --

    First of all please update your software to the latest build.

    After that, in order to eliminate the problem please download http://www.acronis.com/files/support/schedhlp.reg file and run it on your system. Then please reboot the computer and retry using Acronis True Image 7.0.

    Thank you.

    --
    Best regards,
    Anton Gromov

    Acronis, Inc.
    395 Oyster Point Blvd. Suite 213
    South San Francisco
    CA 94080 USA
    http://www.acronis.com/

    Acronis... Compute with confidence
     
  8. mark4658

    mark4658 Guest

    already did this, I am at build 613. I am smart enough to do this before I ask for help. Also, still no response from emails
     
  9. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Did you run the .reg file and re-try to create an image?

    Thank you.

    --
    Best regards,
    Anton Gromov

    Acronis, Inc.
    395 Oyster Point Blvd. Suite 213
    South San Francisco
    CA 94080 USA
    http://www.acronis.com/

    Acronis... Compute with confidence
     
  10. mark4658

    mark4658 Guest

    what and how do you run the .reg file?
     
  11. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello Mark --

    In one of my previosu posts I've provided a link to the .reg file that needs to be run... seems you missed it. Here are the instructions again : please download http://www.acronis.com/files/support/schedhlp.reg file and run it on your system. Then please reboot the computer and retry using Acronis True Image 7.0.

    Thank you.

    --
    Best regards,
    Anton Gromov

    Acronis, Inc.
    395 Oyster Point Blvd. Suite 213
    South San Francisco
    CA 94080 USA
    http://www.acronis.com/

    Acronis... Compute with confidence
     
  12. mark4658

    mark4658 Guest

    Anton, I did this and it just sits and does nothing after you hit the proceed button. Current progress never moves

    It works fine if I go through the schedular. This is driving me crazy

    thanks,
     
  13. mark4658

    mark4658 Guest

    Anton, still waiting for reply.

    thanks,
     
  14. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello Mark --

    Please, can you send me your Sysinfo file? If the forum won't allow it due to the size, please send it to ag-at-acronis.com.

    Thank you.

    --
    Best regards,
    Anton Gromov

    Acronis, Inc.
    395 Oyster Point Blvd. Suite 213
    South San Francisco
    CA 94080 USA
    http://www.acronis.com/

    Acronis... Compute with confidence
     
  15. mark4658

    mark4658 Guest

    ANton, not sure what you mean by system info file.
     
  16. mark4658

    mark4658 Guest

    the email address ag-at-acronis.com is also not a good address
     
  17. beenthereb4

    beenthereb4 Registered Member

    Joined:
    Jun 29, 2004
    Posts:
    568
    He wrote it that way to avoid spam. Substitute @ for -at-

    And just for kicks, try disabling your antivirus program before starting your image.
     
    Last edited: Jul 1, 2004
  18. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello --

    I'll explan why I need that file.

    It will give me the list of the services that are running (or not running) on your computer. It's obvious that when you do a scheduled task - some of them start and the image creation goes ok, so I'll check which services are not running so that you can start them.

    I've sent you the instructions how to obtain the file via e-mail.

    Thank you.

    --
    Best regards,
    Anton Gromov

    Acronis, Inc.
    395 Oyster Point Blvd. Suite 213
    South San Francisco
    CA 94080 USA
    http://www.acronis.com/

    Acronis... Compute with confidence
     
  19. thorej

    thorej Registered Member

    Joined:
    Jul 12, 2004
    Posts:
    2
    I've gone through all the troubleshooting steps suggested by AG, but with the same frustrating, useless results. ti v.7 just hangs at the commit pending operations window, with absolutely no progress (on win xp latest service packs, trying to image to a mapped network drive).

    I removed v.7, reinstalled v.6 and it's happily creating the image on the same hardware to the same mapped network drive. ?up? grade? I think not.

    I haven't heard back from tech support [Acronis #123241] on the case I opened with them. A bit like the Asus motherboard company - great, desireable products, tech support (with the possible exception of Anton Gromov) totally non-responsive .....

    They need to have some kind of phone (free/paid) support available on this kind of crash-recovery software.

    It would be great to find out what the eventual solution to your problem is.

    John Thoren
    thorenj@scnresearch.com
     
  20. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello John --

    Please, can you try to do the imaging process by specifying the UNC path instead of the mapped drive?

    Thank you.

    --
    Best regards,
    Anton Gromov

    Acronis, Inc.
    395 Oyster Point Blvd. Suite 213
    South San Francisco
    CA 94080 USA
    http://www.acronis.com/

    Acronis... Compute with confidence
     
  21. thorej

    thorej Registered Member

    Joined:
    Jul 12, 2004
    Posts:
    2
    Anton,

    I just downloaded and tried the latest trueimage build 627 and it worked fine on w2k pro. I had to deploy my xp machine, so it is no longer available for testing. I don't know if the fixes in 627 would have fixed the problem on xp, but it worked properly on w2k, and to a mapped drive. I was going to test with a unc path if that didn't work, but that's no longer necessary.

    It would have been good if you had emailed me a note saying that you'd posted a reply. As I'd already 'resolved' my problem on xp by using ver.6, I wasn't checking the forum for your reply.

    John Thoren
     
Thread Status:
Not open for further replies.