Trend 2006

Discussion in 'other anti-virus software' started by maddawgz, Dec 20, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. maddawgz

    maddawgz Registered Member

    Joined:
    Aug 13, 2004
    Posts:
    1,313
    Location:
    Earth
    Hi everyone b4 i threw the pc out the window thought id ask lol..Im trying to install pc cillian 2006 keep getting msg i have it installed i checked regedit program files common files deleted everything i did use trial a while back but why wont it let me install rebooted still duz same thing!! I'f its this hard to install i wonder if its all worth it..thanks MD

    Installed a screeny!!
     

    Attached Files:

    • grr.jpg
      grr.jpg
      File size:
      83 KB
      Views:
      17
  2. bigc73542

    bigc73542 Retired Moderator

    Joined:
    Sep 21, 2003
    Posts:
    23,901
    Location:
    SW. Oklahoma
    I just installed it with no problems, you might want to run a couple of reg cleaners and try again
     

    Attached Files:

  3. The Hammer

    The Hammer Registered Member

    Joined:
    May 12, 2005
    Posts:
    5,690
    Location:
    Toronto Canada
    Would going back to a previous restore point help?
     
  4. bigc73542

    bigc73542 Retired Moderator

    Joined:
    Sep 21, 2003
    Posts:
    23,901
    Location:
    SW. Oklahoma
    if you could go back before the trial was used it would probably work.
     
  5. Hat0

    Hat0 Registered Member

    Joined:
    Dec 20, 2005
    Posts:
    5
    Location:
    norway
    yeah if you maybe Uninstall and then reinstall from the begining maybe it would work =)
    Good Luck.
     
  6. maddawgz

    maddawgz Registered Member

    Joined:
    Aug 13, 2004
    Posts:
    1,313
    Location:
    Earth
    did all of the above stupid thing wont work? oh well went to kaspersky now!!
     
  7. maddawgz

    maddawgz Registered Member

    Joined:
    Aug 13, 2004
    Posts:
    1,313
    Location:
    Earth
    geez finally got it to install using pcctool to uninstall it now that i do i cant see firewall greyed out what now? used pcctool in program files to re-enstall firewall nothing still any suggestions thanks MD
     

    Attached Files:

    • hym.jpg
      hym.jpg
      File size:
      104.6 KB
      Views:
      17
  8. maddawgz

    maddawgz Registered Member

    Joined:
    Aug 13, 2004
    Posts:
    1,313
    Location:
    Earth
    oops forgot sorry i went to services and tried to start pc cillian firewall said something about local computer? and file missing or soemthing?? not sure if its a network thing!!! All i use is winxp sp2 firewall...and adsl ? anyone help plz thanks MD
     
  9. Sputnik

    Sputnik Registered Member

    Joined:
    Feb 24, 2005
    Posts:
    1,198
    Location:
    Москва
    @maddawgz
    I think it's time for you to use a fresh installation of Windows, and then try it again...
     
  10. maddawgz

    maddawgz Registered Member

    Joined:
    Aug 13, 2004
    Posts:
    1,313
    Location:
    Earth
    i was thinking the same damn!
     
  11. bellgamin

    bellgamin Very Frequent Poster

    Joined:
    Aug 1, 2002
    Posts:
    6,157
    Location:
    Hawaii
    A dadgummed good solution!
     
  12. maddawgz

    maddawgz Registered Member

    Joined:
    Aug 13, 2004
    Posts:
    1,313
    Location:
    Earth
    well folks lucky i didnt reformatt cuz it woulda been a waste of time and stress? al i did was tick normal start up? i had selective start up ticked in msconfig..for anyone else in the future!! Merry Xmas to u all ;)
     
Loading...
Similar Threads
  1. bigwrench9
    Replies:
    8
    Views:
    1,209
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.