TOR and Google

Discussion in 'privacy problems' started by BrysonB, Jul 11, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. BrysonB

    BrysonB Registered Member

    Joined:
    May 18, 2006
    Posts:
    56
    Location:
    South Carolina
    I just installed the latest stable version of Vidalia. Using the Torbutton in Firefox3, I am able to use the internet without difficulty. Whenever I try to use Google, I get a page stating that my request looks like a virus and I have to type in a capcha. I am then taken to my requested search. If I click on any link, I am then taken back to the "request looks like a virus" page. I didn't have this problem a couple of months ago. Is this something new with Google? Is there any tor configurations to tweak? o_O :ouch:

    **Just tried several other search engines. Tor worked with Ask and Altavista, but not with Yahoo.
     
  2. lordpake

    lordpake Registered Member

    Joined:
    Aug 7, 2004
    Posts:
    563
    Location:
    Helsinki ~ European Union
    Probably it has something to do with those particular Tor exit nodes. Too much traffic to Google from certain IP address and it will flag it as malicious :)
     
  3. BrysonB

    BrysonB Registered Member

    Joined:
    May 18, 2006
    Posts:
    56
    Location:
    South Carolina
    Thanks lordpake! You were correct. I just tried again and went right to my search results on Google France. I just didn't have enough patience to wait (after all, what's thirty minutes or so?). It's a relief that Google and other search engines are not blocking anonymity products.
     
  4. bonedriven

    bonedriven Registered Member

    Joined:
    Jan 14, 2007
    Posts:
    565
    More than half of my google searches are blocked by a wrong page(claiming virus or spyware) recently with tor.
    And Yahoo too by the way.
     
  5. caspian

    caspian Registered Member

    Joined:
    Jun 17, 2007
    Posts:
    2,301
    Location:
    Oz
    Most of mine are blocked.....almost always. I don't use Tor often, but when I do, I use Yahoo as a search engine.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.