Tooleaky leak test crashed KIS 2009

Discussion in 'other anti-virus software' started by mvdu, Aug 24, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. mvdu

    mvdu Registered Member

    Joined:
    Oct 14, 2003
    Posts:
    1,151
    Location:
    PA
    I told it to deny, and when it did, there was a blank screen and the system rebooted. Does that happen for anyone else? Or is it a bug with my computer?
     
  2. Sjoeii

    Sjoeii Registered Member

    Joined:
    Aug 26, 2006
    Posts:
    1,240
    Location:
    52?18'51.59"N + 4?56'32.13"O
    NOdid not happen over here.
    Which version do you use? .357 or 454?
     
  3. mvdu

    mvdu Registered Member

    Joined:
    Oct 14, 2003
    Posts:
    1,151
    Location:
    PA
    I do not have it on now, but I used the latest version..
     
  4. Sjoeii

    Sjoeii Registered Member

    Joined:
    Aug 26, 2006
    Posts:
    1,240
    Location:
    52?18'51.59"N + 4?56'32.13"O
    Could you please have a look for me when you are able to? thanx
     
  5. mvdu

    mvdu Registered Member

    Joined:
    Oct 14, 2003
    Posts:
    1,151
    Location:
    PA
    Tried it again and no crash. I guess it was either a bad install or System Safety Monitor being on my computer was conflicting.
     
  6. nasdaqms

    nasdaqms Registered Member

    Joined:
    Jun 17, 2008
    Posts:
    38
    the most possible reason is the conficting thing between the two or more security software
    do u installed two or more?
    and the problem when you installed kis may happen these things,try again,i guess these things will not appeared again :D
     
  7. Coolio10

    Coolio10 Registered Member

    Joined:
    Sep 1, 2006
    Posts:
    1,124
    This happened to me in my VM. Haven't tried it on a real system though. This only started after 454 was released.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.