Too Much Bug's In GUI

Discussion in 'ESET Smart Security' started by proactivelover, Feb 21, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. proactivelover

    proactivelover Registered Member

    Joined:
    Apr 7, 2006
    Posts:
    840
    Location:
    Near Wilders Forums
    Today I Download Letest v642 GUI Is Too Much Buggy
     

    Attached Files:

  2. djmorgan

    djmorgan Registered Member

    Joined:
    Sep 15, 2004
    Posts:
    167
    Don't see those issues in my version, what system font do you use?
     
  3. proactivelover

    proactivelover Registered Member

    Joined:
    Apr 7, 2006
    Posts:
    840
    Location:
    Near Wilders Forums
    still no reply
    why me in whole world seen these gui issue
    please tell me what's the problem
    i have not seen these gui issue in v621
     
  4. shansmi

    shansmi Registered Member

    Joined:
    Feb 19, 2008
    Posts:
    130
    I must be blind. What is the problem? I see nothing wrong. I went through 642 and yes some of the options are now different but I still see nothing wrong with what is posted. Maybe you can you point out some of the bugs?
     
  5. proactivelover

    proactivelover Registered Member

    Joined:
    Apr 7, 2006
    Posts:
    840
    Location:
    Near Wilders Forums
    i have screenshort GUI Bug's which i have seen on XPSP2 but on VISTA i have not see these issue
     
  6. PaulB2005

    PaulB2005 Registered Member

    Joined:
    Apr 19, 2005
    Posts:
    525
    Do you have the latest graphics drivers installed on the XP PC?
     
  7. kenw

    kenw Registered Member

    Joined:
    Feb 13, 2002
    Posts:
    112
    Location:
    Brighton, Colorado
    I don't see problem. Please explain.
     
  8. ASpace

    ASpace Guest


    Long to explain but there is definitely something wrong in what proactivelover shows
     
  9. proactivelover

    proactivelover Registered Member

    Joined:
    Apr 7, 2006
    Posts:
    840
    Location:
    Near Wilders Forums
    v621 has not these issue this is my pc information
     

    Attached Files:

    • ess.jpg
      ess.jpg
      File size:
      35.8 KB
      Views:
      569
  10. djmorgan

    djmorgan Registered Member

    Joined:
    Sep 15, 2004
    Posts:
    167
    SHow us what advamced mode looks like as you changed in the above pics
     
  11. proactivelover

    proactivelover Registered Member

    Joined:
    Apr 7, 2006
    Posts:
    840
    Location:
    Near Wilders Forums
    i use TuneUp Utilities 2008 this pic is from TuneUp Utilities 2008 not ess advanced mode
    show you my processor,ram,vga
     
  12. ugly

    ugly Registered Member

    Joined:
    Mar 21, 2005
    Posts:
    276
    Location:
    Romania
    Try a clean reinstall (and update your NVIDIA drivers too).
     
  13. proactivelover

    proactivelover Registered Member

    Joined:
    Apr 7, 2006
    Posts:
    840
    Location:
    Near Wilders Forums
    i reinstall it and have letest driver's for my card
    gui problem in v642 not in v621
     
  14. proactivelover

    proactivelover Registered Member

    Joined:
    Apr 7, 2006
    Posts:
    840
    Location:
    Near Wilders Forums
    after update to 2966 GUI bug are gone
    does not know why only module's update cannot fix GUI's
    Virus signature database: 2966 (20080321)
    Update module: 1023 (20080229)
    Antivirus and antispyware scanner module: 1107 (20080303)
    Advanced heuristics module: 1070 (20080212)
    Archive support module: 1075 (20080314)
    Cleaner module: 1026 (2008022:cool:
    Personal firewall module: 1036 (20080220)
    Antispam module: 1006 (20080103)
     
  15. thevitali

    thevitali Registered Member

    Joined:
    Mar 24, 2008
    Posts:
    1
    guitv3.gif

    I'am wont to disable option "graphical user interface", but this option is disabled!!!
    Version of NOD32 is v3.0.650

    What I can do for disable this option?

    ( sorry for my english )
     
  16. Kosak

    Kosak Registered Member

    Joined:
    Jul 25, 2007
    Posts:
    711
    Location:
    Slovakia
    Hi!

    proactivelover: Try to disable TuneUp's graphic and enable classic XP theme.
    thevitali: I don't know about switching-on this option. It will be possible in next versions or never (I think never :D).
     
  17. Galaxykiss

    Galaxykiss Registered Member

    Joined:
    Mar 23, 2007
    Posts:
    167
    Location:
    China
    the last solution would be:
    1.back up your files
    2.format c:
    3.reinstall xp (maybe sp3)
    4.intall eset at once before any other softwre.
     
  18. Galaxykiss

    Galaxykiss Registered Member

    Joined:
    Mar 23, 2007
    Posts:
    167
    Location:
    China
    it seems that something left in your computer when you uninstalled the last version of ess. and did you download this ess by some kind of P2P program?
     
Thread Status:
Not open for further replies.