TI8 : Protocol and Services desappear !!! (NT 4.0)

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by Olivier CAUDRON, Sep 20, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Olivier CAUDRON

    Olivier CAUDRON Registered Member

    Joined:
    Sep 20, 2004
    Posts:
    1
    Hello.
    One question :
    After virtualisation throught LEOSTREAM /with Acronis T I 8.0,
    I can't modifier network parameters : PROTOCOL and SERVICES

    In fact, Win NT 4.0 server shows not protocol, and if I would like to add 'TCP/IP protocol', I have this message :
    "TCP/IP Protocol ver 4.0 already exists on the system. Please use [Update]
    to update the software"

    And, ... for sure, ... it's not possible tu use 'Update' !!!

    How can i get rid of this problem o_O

    Thank you very much.
     
  2. jt1326

    jt1326 Registered Member

    Joined:
    Jan 22, 2005
    Posts:
    3
    Olivier, I'm trying to use Leostream and the Acronis transport system. Can you run me through the steps of how this works as the documentation is lacking?

    Thanks,
    Joe
     
  3. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello Olivier CAUDRON,

    Thank you for choosing Acronis True Image (http://www.acronis.com/homecomputing/products/trueimage/).

    We are really sorry for the inconveniences.

    Could you please send a letter to support@acronis.com with the description of the problem. Also please send a screenshot (or a digital photo) of the screen where you want to change parametres.

    Thank you.
    --
    Ilya Toytman
     
Thread Status:
Not open for further replies.