TI8 Enterprise server

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by bbird, Sep 30, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. bbird

    bbird Registered Member

    Joined:
    Sep 30, 2005
    Posts:
    3
    I receive a stack dump when trying to create an image after booting from the safe rescue disks.

    I am using an IBM x345 server with ServeRAID adapter. Please help.
     
  2. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello bbird,

    Thank you for choosing Acronis Disk Backup Software.

    Please accept my apologies for the delay with the response.

    Please make sure that you use the latest build ( 1158 ) of Acronis True Image Enterprise Server 8.0 which is available at: http://www.acronis.com/enterprise/support/updates/

    To get access to updates you should create an account at:
    http://www.acronis.com/enterprise/my/
    then log in and use your serial number to register your software.

    Please create new Bootable Rescue CD after installing the update, boot your PC from this CD and see if the problem still persists.

    I would also recommend you to try the "acpi=off noapic" workaround as it is described in Acronis Help Post.

    If the problem still persists with the latest build ( 1158 ) of Acronis True Image Enterprise Server 8.0 then please create Linux system information (sysinfo.txt) as it is described in Acronis Help Post.

    Please also create Acronis Report in the way described below:

    - Download and run Acronis Report Utility;
    - Select the "Create Bootable Floppy" option;
    - Insert a blank floppy disk in the A: drive and proceed with creation of the bootable floppy;
    - Boot the computer from this diskette and wait for report creation process to finish;
    - Collect the report file from the floppy.

    If you will not be able to create a sysinfo.txt file for some reasons then please boot from the Acronis True Image 8.0 rescue disc once more and press F11 key when the "Starting Acronis Loader..." message appears.

    After you get the "Linux Kernel Settings" prompt, please remove the "quiet" word, click on the OK button. As the startup messages stop scrolling please write down the last few lines of the output, or use a digital camera to make shots of the output screens.

    Send all the collected files and information to support@acronis.com along with the step-by-step description of the actions taken before the problem appears and the link to this thread. We will investigate the problem and try to provide you with the solution.

    Thank you.
    --
    Alexey Popov
     
Thread Status:
Not open for further replies.