TI11 (8,101) not detecting SATA drives on new machine (P45/ICH10).

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by _Rupert_, Oct 19, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. _Rupert_

    _Rupert_ Registered Member

    Joined:
    Jan 3, 2006
    Posts:
    61
    Location:
    United Kingdom
    So I built a new machine yesterday based on the Intel P45 chipset. I have 2 SATA hard-drives connected. The board uses the Intel ICH10 SATA chip.

    Unfortunately the bootable CD I created using True Image 11 (8,101) is unable to detect these drives.

    Is there any way to achieve this?
    Thanks.
     
  2. seekforever

    seekforever Registered Member

    Joined:
    Oct 31, 2005
    Posts:
    4,751
    Try the TI12 demo and see if it does. Maybe a TI12 user with your chipset will answer this question.

    Log a support ticket or use the Live Chat with Acronis and see if they can provide you with an updated .iso file to burn.

    Make a VistaPE or BartPE bootable CD which is a Windows environment rather than the TI CD's Linux.
     
  3. _Rupert_

    _Rupert_ Registered Member

    Joined:
    Jan 3, 2006
    Posts:
    61
    Location:
    United Kingdom
    Great idea about the Live Support :)

    I found the link on the website for Live Chat - Sales assistance. But I thought, what the heck, I'll ask anyway.
    I said my problem. The guy I was talking to transferred me to another guy of the same name.

    He just asked me if I knew how to burn an ISO, which I do - then gave me a link. And I can confirm that it's now working with the P45/ICH10 chipset :)
     
Thread Status:
Not open for further replies.