TI-9 Startup Recovery Manager Problem

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by compman, Sep 26, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. compman

    compman Registered Member

    Joined:
    Sep 26, 2005
    Posts:
    5
    I have noticed with the two builds that have been released since TI-9's debut, that the Startup Recovery Manager is not updated when either of these builds was applied. It had to be done manually as if Startup Recovery Manager were being activated for the first time.

    This was not the case inTI-8. Is this by design, or is it a bug? Thanks in advance for any information related to this issue.
     
  2. compman

    compman Registered Member

    Joined:
    Sep 26, 2005
    Posts:
    5
    *BUMP*
     
  3. compman

    compman Registered Member

    Joined:
    Sep 26, 2005
    Posts:
    5
    *BUMP* #2 o_O?
     
  4. compman

    compman Registered Member

    Joined:
    Sep 26, 2005
    Posts:
    5
    *BUMP* #3


    This condition still exists in 2270. I have to believe it is a bug. I am disappointed in Acronis support for not responding to this post in a timely manner.
     
  5. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello compman,

    Thank you for your interest in Acronis Disk Backup Software.

    This issue has been forwarded to our Development Team. This problem will be fixed in the future builds. At this moment you should reactivate Recovery Manager manually. Please accept our apologies for your inconvenience.

    Thank you.
    --
    Semyonov Vasily
     
Thread Status:
Not open for further replies.