TI 8 restore fails

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by GuidoB, Dec 19, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. GuidoB

    GuidoB Registered Member

    Joined:
    Dec 19, 2005
    Posts:
    4
    Location:
    Bochum
    Restore Image to W2003Server with TI8

    Hi!
    I tried to restore an image of w3k server on a HP ML150 machine with SATA single drive controller. the restore process is successfull but after reboot chkdsk pop up and destroy everthing again.... ends with bluescreen and allways rebooting server.
    Got latest patches and the image is verified as good.

    Whats the mistake?

    Thanks for any idea ;-)

    Regards
    Guido
     
  2. GuidoB

    GuidoB Registered Member

    Joined:
    Dec 19, 2005
    Posts:
    4
    Location:
    Bochum
    Hi!

    HP ML150 embedded SATA Controller.
    TI 8 build 1002 Nov2005
    After a successfull restore of a good image from Windows 2003 Server SP1 Exchange n stuff the server comes up with checkdisk and many errrors until its rebooting to nirvana. Blue Screen reboot blue screen aso.

    thank you very much for support!

    late
    guido
     
  3. GuidoB

    GuidoB Registered Member

    Joined:
    Dec 19, 2005
    Posts:
    4
    Location:
    Bochum
    Hello!

    First of all id like to say that my posts are not here. After a few hours theyre gone :-(

    I have TI8 build 1002 on fully patched W3K Server. HP ML150 SATA.

    After restore of the image to the HD the server boots but chkdsk has thousands of errors and rebbots to a cycle of bluescreens and reboots.

    Please help soon.

    Thank you so much!

    Regards
    Guido
     
  4. Detox

    Detox Retired Moderator

    Joined:
    Feb 9, 2002
    Posts:
    8,507
    Location:
    Texas, USA
    Hi, your posts are here! Click on your name or here and then you can hit "find all posts..." Much easier to find that way ;-)
     
  5. Detox

    Detox Retired Moderator

    Joined:
    Feb 9, 2002
    Posts:
    8,507
    Location:
    Texas, USA
    I went ahead and merged your threads together so it's all in once place now for Acronis Support to find.
     
Thread Status:
Not open for further replies.