TI 8 build 937 bootdisk does not show network environement

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by LordPeng, Sep 2, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. LordPeng

    LordPeng Guest

    hello,

    i have a strange problem with TI 8.0 build 937, it does not show the network environement icon in the browser, it works if i enter the UNC paths and the image name directly, but i can't browse the network because there are is NO network environement icon (no i don't mean the single computers i mean the network icon)
     
  2. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello LordPeng,

    Thank you for choosing Acronis Disk Backup Software.

    Could you please boot your computer from the Acronis True Image rescue disc and press F11 key when the "Starting Acronis Loader..." message appears? After you get the "Linux Kernel Settings" prompt, please remove the "quiet" word, click on the "OK" button and wait for # prompt to appear. Please insert a diskette into a floppy disk drive and issue the following commands:

    asamba dhcp -n
    asamba masters

    Send us the output after each of the commands;

    cd tmp
    mkdir mntdir
    mount /devfs/floppy/0 mntdir
    cat /proc/net/dev > mntdir/net.txt
    umount mntdir

    Send the net.txt file from the diskette to support@acronis.com along with the sysinfo.txt file (please see Acronis Help Post for the instructions) and with the link to this thread. Also please let us know the mode of NIC. We will certainly help you with the solution

    Thank you.
    --
    Irina Shirokova.
     
Thread Status:
Not open for further replies.