TI 2009 Question

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by Trooper, Oct 15, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Trooper

    Trooper Registered Member

    Joined:
    Jan 26, 2005
    Posts:
    2,825
    Hi folks,

    Just a real quick question here. If I created a backup using version 11, can I use the new version to restore the data? I'm trying to do so but its not working out to well. I'm stuck on the area for specifying the new partition. I clicked on "accept" but it does not seem to be accepting the change.

    I'm using the trial version by the way. Thanks
     
  2. The Nodder

    The Nodder Registered Member

    Joined:
    Sep 6, 2006
    Posts:
    296
    Location:
    UK
    Yes you can.
     
  3. Trooper

    Trooper Registered Member

    Joined:
    Jan 26, 2005
    Posts:
    2,825
    Thanks will give it another shot.
     
  4. shieber

    shieber Registered Member

    Joined:
    Oct 27, 2004
    Posts:
    3,710
    ATI12/2009 will restore ATi10 and ATI11 backups, at least the ones I tried.
     
  5. Faust

    Faust Registered Member

    Joined:
    Aug 25, 2008
    Posts:
    258
    Well can I come at this from a slightly different angle then and enquire if ATI 10 will restore an image created using ATI 11? I'm sure that I tried to do this the other week when I reinstalled TI 10 but still had a backup created with TI 11 and I got some sort of error message? Can't remember fully what happened now but I think I just ended up deleting the image.
     
  6. MKairys

    MKairys Registered Member

    Joined:
    Oct 13, 2005
    Posts:
    309
    Location:
    Ann Arbor, Michigan
    You should assume in all cases forwards compatibility but not backwards. So you should assume that an image created with ATI 11 cannot be restored by ATI 10 or any earlier version.
     
Thread Status:
Not open for further replies.