ThreatFire suppressing Prevx?

Discussion in 'Prevx Betas' started by vtol, Apr 17, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. vtol

    vtol Registered Member

    Joined:
    Apr 8, 2010
    Posts:
    774
    Location:
    just around the next corner
    just installed on the virtual XP TF, after Prex and MSE, can see Prevx loaded in memory but gone from task-bar as well is the SO tab
     
  2. trjam

    trjam Registered Member

    Joined:
    Aug 18, 2006
    Posts:
    9,057
    Location:
    North Carolina
  3. trjam

    trjam Registered Member

    Joined:
    Aug 18, 2006
    Posts:
    9,057
    Location:
    North Carolina
    Persoanlly, MSE and Prevx and a very good combo.
     
  4. vtol

    vtol Registered Member

    Joined:
    Apr 8, 2010
    Posts:
    774
    Location:
    just around the next corner
  5. vtol

    vtol Registered Member

    Joined:
    Apr 8, 2010
    Posts:
    774
    Location:
    just around the next corner
    probably is, but you do not know the purpose I am doing the setup as is
     
  6. Triple Helix

    Triple Helix Webroot Product Advisor

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,011
    Location:
    Ontario, Canada
  7. vtol

    vtol Registered Member

    Joined:
    Apr 8, 2010
    Posts:
    774
    Location:
    just around the next corner
  8. Triple Helix

    Triple Helix Webroot Product Advisor

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,011
    Location:
    Ontario, Canada
    It's just who knows how long they will be around and I never used TF as I don't like HIPS type products personally it was some info just in case you didn't know about the deal! Here is some info on TF and what some members think of it! https://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=258685&highlight=Threatfire

    TH
     
    Last edited: Apr 17, 2010
Thread Status:
Not open for further replies.