testing text to link (again)

Discussion in 'Test Forum' started by WSFuser, Feb 4, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. WSFuser

    WSFuser Registered Member

    Joined:
    Oct 7, 2004
    Posts:
    10,632
  2. FanJ

    FanJ Updates Team

    Joined:
    Feb 9, 2002
    Posts:
    3,215
     

    Attached Files:

  3. WSFuser

    WSFuser Registered Member

    Joined:
    Oct 7, 2004
    Posts:
    10,632
    I purposely took out the slash. Wilders automatically parses the link but I didnt want it to.
     
  4. FanJ

    FanJ Updates Team

    Joined:
    Feb 9, 2002
    Posts:
    3,215
    LOL, you could have told that :D

    That depends on how you do it ;)
     
  5. Eagle Creek

    Eagle Creek Global Moderator

    Joined:
    Jul 27, 2004
    Posts:
    734
    Location:
    The Netherlands
    If you don't want to have links parsed, you can disable it at your Miscellaneous Options (Automatically parse links in text).

    It also only parses URL links ([noparse][/noparse]).
    You always have to use [noparse][/noparse]-tags to show an image :).
     
  6. WSFuser

    WSFuser Registered Member

    Joined:
    Oct 7, 2004
    Posts:
    10,632
    Thanks for the tips.
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.