testing text to link (again)

Discussion in 'Test Forum' started by WSFuser, Feb 4, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. WSFuser

    WSFuser Registered Member

    Joined:
    Oct 7, 2004
    Posts:
    10,632
  2. FanJ

    FanJ Updates Team

    Joined:
    Feb 9, 2002
    Posts:
    2,564
     

    Attached Files:

  3. WSFuser

    WSFuser Registered Member

    Joined:
    Oct 7, 2004
    Posts:
    10,632
    I purposely took out the slash. Wilders automatically parses the link but I didnt want it to.
     
  4. FanJ

    FanJ Updates Team

    Joined:
    Feb 9, 2002
    Posts:
    2,564
    LOL, you could have told that :D

    That depends on how you do it ;)
     
  5. Eagle Creek

    Eagle Creek Global Moderator

    Joined:
    Jul 27, 2004
    Posts:
    734
    Location:
    The Netherlands
    If you don't want to have links parsed, you can disable it at your Miscellaneous Options (Automatically parse links in text).

    It also only parses URL links ([noparse][/noparse]).
    You always have to use [noparse][/noparse]-tags to show an image :).
     
  6. WSFuser

    WSFuser Registered Member

    Joined:
    Oct 7, 2004
    Posts:
    10,632
    Thanks for the tips.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.