Test test test

Discussion in 'Test Forum' started by Amin, Mar 10, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Amin

    Amin Registered Member

    Joined:
    May 16, 2012
    Posts:
    437
    Location:
    UK
    Test testtttttttttt
     
  2. Amin

    Amin Registered Member

    Joined:
    May 16, 2012
    Posts:
    437
    Location:
    UK
    ohhhhhhh.. finally I can post replies... !
     
  3. LowWaterMark

    LowWaterMark Administrator

    Joined:
    Aug 10, 2002
    Posts:
    18,101
    Location:
    New England
  4. Amin

    Amin Registered Member

    Joined:
    May 16, 2012
    Posts:
    437
    Location:
    UK
    Thank you dear LWM, I was actually aware of the whole operation.
    But didn't know this problem would occur even after the move is completed. Seems I had access to the old read-only mode forum. It was sad that I couldn't do anything, no one could hear my voice yelling at R-O threads, :( swear to god for a second there I thought my account had been suspended :D

    anyway.. what I did was flushing the DNS cache & clearing browser cache, that did the trick and now I'm here :)

    btw congrats on the improvement

    Amin :)
     
  5. tom1876

    tom1876 Registered Member

    Joined:
    Jan 4, 2014
    Posts:
    15
    Location:
    England
    test post
     
Loading...
Similar Threads
  1. FanJ
    Replies:
    2
    Views:
    321
  2. MessageBoxA
    Replies:
    0
    Views:
    140
  3. mood
    Replies:
    9
    Views:
    493
  4. FanJ
    Replies:
    0
    Views:
    233
  5. NewGuy
    Replies:
    1
    Views:
    171
Thread Status:
Not open for further replies.