TDS3 wont let me run Riskii.exe

Discussion in 'Trojan Defence Suite' started by tutankamon, Jan 19, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. tutankamon

    tutankamon Registered Member

    Joined:
    Jul 10, 2003
    Posts:
    170
    Location:
    Lancashire U.K.
    Hi all,
    I have downloaded the trial version of Risk2 it is now in my Download folder on my C drive. I have scanned it with Wormguard, all OK, I have scanned it with Norton A.V. (fully updated) again all ok, but TDS3 reports
    " Warning! download riskii.exe has been blocked from executing"
    Positive I.D. C:/Download/riskii.exe

    This seemed to be a genuine program from a genuine source. Anyone else had the same?
     
  2. Pilli

    Pilli Registered Member

    Joined:
    Feb 13, 2002
    Posts:
    6,217
    Location:
    Hampshire UK
    Hi Tut, Is it a very large file, how was it packed? As this can sometimes cause a problem.
    If it is smallish then please zip & submit it to submit@diamondcs.com.au for analysis.

    HTH Pilli
     
  3. tutankamon

    tutankamon Registered Member

    Joined:
    Jul 10, 2003
    Posts:
    170
    Location:
    Lancashire U.K.
    Hi Pilli,
    It is 180 mega bytes Application Risk2 installer
     
  4. hojtsy

    hojtsy Registered Member

    Joined:
    Dec 28, 2003
    Posts:
    351
  5. tutankamon

    tutankamon Registered Member

    Joined:
    Jul 10, 2003
    Posts:
    170
    Location:
    Lancashire U.K.
    Hi Pilli & hojtsy,
    I think the best option is to save this file onto CD (for future reference) then download the trial version from another site.
     
  6. dvk01

    dvk01 Global Moderator

    Joined:
    Oct 9, 2003
    Posts:
    3,131
    Location:
    Loughton, Essex. UK
    email gavin at support@diamondcs.com.au and he will let you know

    I would assume that the site you downloaded it from must have put some form of known adware or spyware in the installler package and TDS exec protection is blocking that from running

    as far as I know the exec protection doesn't rely on names or signatures but behaviour so a FP is not so likely, but allows the program to run in sandbox type environment and then blocks any known malware behaviours
     
  7. dvk01

    dvk01 Global Moderator

    Joined:
    Oct 9, 2003
    Posts:
    3,131
    Location:
    Loughton, Essex. UK
    do a right click scan on it using TDS and see what it says
     
  8. tutankamon

    tutankamon Registered Member

    Joined:
    Jul 10, 2003
    Posts:
    170
    Location:
    Lancashire U.K.
    Hi dvk01,
    I have copied the riskii.exe download onto CDR, and put that to one side for future reference, also I have solved my problem by using "Go Back" I have put my computer back to the start of today. So it is no longer present on my computer.
     
  9. FanJ

    FanJ Guest

    Hi Tutankamon,

    Maybe a suggestion:
    If you like, you could send Gavin in private the download link where you got it.
    Of course I don't know whether Gavin would like to have a look at it and has the time; so it's only a suggestion, nothing more. I rather would like that of course up to Gavin, no doubt!

    Cheers, Jan.
     
Thread Status:
Not open for further replies.