TDS3 and NOD Scan

Discussion in 'NOD32 version 2 Forum' started by WilliamP, Mar 22, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. WilliamP

    WilliamP Registered Member

    Joined:
    Jun 1, 2003
    Posts:
    2,201
    Location:
    Fayetteville, Ga
    When I do a scan with NOD32 I get the attached results . Why is this and what does it mean.
     

    Attached Files:

  2. WilliamP

    WilliamP Registered Member

    Joined:
    Jun 1, 2003
    Posts:
    2,201
    Location:
    Fayetteville, Ga
    Come on folks,if it is a dumb question tell me . Im just tring to find out what NOD is finding.
     
  3. Paul Wilders

    Paul Wilders Administrator

    Joined:
    Jul 1, 2001
    Posts:
    12,472
    Location:
    The Netherlands
    William,

    This is a NOD32 issue first and foremost - by no means a TDS issue.

    NOD32 is telling you in essence, it can't handle PECompact v.169 - used by TDS.

    Thread has been moved to the NOD32 support forum.

    regards.

    paul
     
  4. WilliamP

    WilliamP Registered Member

    Joined:
    Jun 1, 2003
    Posts:
    2,201
    Location:
    Fayetteville, Ga
    Thank you Paul. I thought, possibly it should be in the TDS forum because of what was found.
     
  5. Paul Wilders

    Paul Wilders Administrator

    Joined:
    Jul 1, 2001
    Posts:
    12,472
    Location:
    The Netherlands
    No problem, William ;)

    regards.

    paul
     
Thread Status:
Not open for further replies.