TDS3 and NOD Scan

Discussion in 'NOD32 version 2 Forum' started by WilliamP, Mar 22, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. WilliamP

    WilliamP Registered Member

    Joined:
    Jun 1, 2003
    Posts:
    2,208
    Location:
    Fayetteville, Ga
    When I do a scan with NOD32 I get the attached results . Why is this and what does it mean.
     

    Attached Files:

  2. WilliamP

    WilliamP Registered Member

    Joined:
    Jun 1, 2003
    Posts:
    2,208
    Location:
    Fayetteville, Ga
    Come on folks,if it is a dumb question tell me . Im just tring to find out what NOD is finding.
     
  3. Paul Wilders

    Paul Wilders Administrator

    Joined:
    Jul 1, 2001
    Posts:
    12,472
    Location:
    The Netherlands
    William,

    This is a NOD32 issue first and foremost - by no means a TDS issue.

    NOD32 is telling you in essence, it can't handle PECompact v.169 - used by TDS.

    Thread has been moved to the NOD32 support forum.

    regards.

    paul
     
  4. WilliamP

    WilliamP Registered Member

    Joined:
    Jun 1, 2003
    Posts:
    2,208
    Location:
    Fayetteville, Ga
    Thank you Paul. I thought, possibly it should be in the TDS forum because of what was found.
     
  5. Paul Wilders

    Paul Wilders Administrator

    Joined:
    Jul 1, 2001
    Posts:
    12,472
    Location:
    The Netherlands
    No problem, William ;)

    regards.

    paul
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.