Sysinternals Process Monitor v1.1 released 7 March 2007

Discussion in 'other software & services' started by nick s, Mar 7, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. nick s

    nick s Registered Member

    Joined:
    Nov 20, 2002
    Posts:
    1,430
    From the site feed:

    "Process Monitor v1.1: We’re excited to announce this major Process Monitor update that introduces several new features and enhancements. These include:

    -Boot time logging
    -New command-line options for headless operation (/minimize and /terminate)
    -Cancellable search
    -A window finder toolbar button for easily setting process filters
    -Updates to IOCTL and error code display
    -Ability to load arbitrary size trace files
    -Display of source file name and line # in stack traces
    -Autoscroll setting is remembered across runs"

    Nick
     
  2. HAN

    HAN Registered Member

    Joined:
    Feb 24, 2005
    Posts:
    2,080
    Location:
    USA
    Isn't it March 7, 2006?

    No matter. Mark and Bryce's stuff is pure gold. But when I tried this app last year, it froze my PC up like I'd used super glue. I think I'll still hold off... :)
     
  3. nick s

    nick s Registered Member

    Joined:
    Nov 20, 2002
    Posts:
    1,430
    Yeah, the "2006" looks like an oversight. The executable is timestamped 7 March 2007 with a file version of 1.10. Have not had any problems with it here. I tested the new boot logging feature and it worked well.

    Nick
     
  4. Peter2150

    Peter2150 Global Moderator

    Joined:
    Sep 20, 2003
    Posts:
    17,053

    I just tried the latest version and I've got the same super glue. grrr
     
  5. lodore

    lodore Registered Member

    Joined:
    Jun 22, 2006
    Posts:
    9,006
    thats why i use process explorer 10.2 that i downloaded before MS got there gritty claws on it
    lodore
     
  6. HAN

    HAN Registered Member

    Joined:
    Feb 24, 2005
    Posts:
    2,080
    Location:
    USA
    I swear by Process Explorer myself. I've never had even the slightest anomoly with it. I sort of remember something from last year about Process Monitor not working very well with non-English language versions of Windows. But since mine is an English version, it's something more than that. :(
     
  7. aigle

    aigle Registered Member

    Joined:
    Dec 14, 2005
    Posts:
    11,047
    Location:
    Saudi Arabia/ Pakistan
    Hi! How can I use it as Filemon or Regmon only? I mean I want it to display all file actvity only( with no reg activity).

    Thanks
     
  8. nick s

    nick s Registered Member

    Joined:
    Nov 20, 2002
    Posts:
    1,430
    Hi aigle,

    Use the three activity buttons (Registry, File, Process) at the end of toolbar to toggle on/off what activity is displayed.

    Nick
     

    Attached Files:

  9. aigle

    aigle Registered Member

    Joined:
    Dec 14, 2005
    Posts:
    11,047
    Location:
    Saudi Arabia/ Pakistan
    Hi Nick, sorry for being so late.
    Thanks for ur help.
     
  10. pwstreet

    pwstreet Registered Member

    Joined:
    Feb 8, 2007
    Posts:
    28
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.