Sygate Symantec firewall?

Discussion in 'other firewalls' started by metallicakid15, Jan 25, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. metallicakid15

    metallicakid15 Registered Member

    Joined:
    Dec 6, 2005
    Posts:
    454
    Any idea if symantec will replace the norton firewall with sygate since symantec bought sygate?
     
  2. bigc73542

    bigc73542 Retired Moderator

    Joined:
    Sep 21, 2003
    Posts:
    23,897
    Location:
    SW. Oklahoma
    I am pretty sure that I read where Symantec is going to incorporate Sygate into their corporate products not the home products.
     
  3. metallicakid15

    metallicakid15 Registered Member

    Joined:
    Dec 6, 2005
    Posts:
    454
    oh :( would be good also if they inbedded it with the home versions
     
  4. metallicakid15

    metallicakid15 Registered Member

    Joined:
    Dec 6, 2005
    Posts:
    454
    hmm i was wondering whether it would be cheaper to buy sygate pro or norton firewall going to check on symnatec site...
     
  5. flyrfan111

    flyrfan111 Registered Member

    Joined:
    Jun 1, 2004
    Posts:
    1,224
    You can non longer purchase Sygate Pro. Sighmantec will continue honoring already licensed copies, but they have discontinued sales and renewals.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.