Sygate Symantec firewall?

Discussion in 'other firewalls' started by metallicakid15, Jan 25, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. metallicakid15

    metallicakid15 Registered Member

    Joined:
    Dec 6, 2005
    Posts:
    454
    Any idea if symantec will replace the norton firewall with sygate since symantec bought sygate?
     
  2. bigc73542

    bigc73542 Retired Moderator

    Joined:
    Sep 21, 2003
    Posts:
    23,873
    Location:
    SW. Oklahoma
    I am pretty sure that I read where Symantec is going to incorporate Sygate into their corporate products not the home products.
     
  3. metallicakid15

    metallicakid15 Registered Member

    Joined:
    Dec 6, 2005
    Posts:
    454
    oh :( would be good also if they inbedded it with the home versions
     
  4. metallicakid15

    metallicakid15 Registered Member

    Joined:
    Dec 6, 2005
    Posts:
    454
    hmm i was wondering whether it would be cheaper to buy sygate pro or norton firewall going to check on symnatec site...
     
  5. flyrfan111

    flyrfan111 Registered Member

    Joined:
    Jun 1, 2004
    Posts:
    1,224
    You can non longer purchase Sygate Pro. Sighmantec will continue honoring already licensed copies, but they have discontinued sales and renewals.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.