SUPERAntiSpyware new version 3.6.1000

Discussion in 'other anti-malware software' started by Chubb, Mar 8, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Chubb

    Chubb Registered Member

    Joined:
    Aug 9, 2005
    Posts:
    1,967
    SUPERAntiSpyware new version 3.6.1000

    * Windows Vista enhanced/updated support.
    * Enhanced detection and removal of registry based threats
    * Resolved rare issue with right-click scanning (context menu handler)
    * Improved kernel direct scanning and hidden process detection.
    * Improved decompression and detection of compressed threats

    http://www.superantispyware.com/producthistory.html?id=SUPERANTISPYWARE
     
  2. Ocky

    Ocky Registered Member

    Joined:
    May 6, 2006
    Posts:
    2,677
    Location:
    George, S.Africa
    Have downloaded twice at intervals of 8 hours. Still the previous version.
    I wonder why ? :oops:
     
  3. Chubb

    Chubb Registered Member

    Joined:
    Aug 9, 2005
    Posts:
    1,967
    Mine is showing 3.6.1000, for both the free and the Pro version.
     
  4. Ocky

    Ocky Registered Member

    Joined:
    May 6, 2006
    Posts:
    2,677
    Location:
    George, S.Africa
    Lucky fish !

    It says 3.6.1000, but downloads the previous version. Maybe a time zone thing. Will try again later.

    Download in Progress
    ( SUPERAntiSpyware.exe (5.66MB), Version: 3.6.1000 )

    If the download does not begin shortly, please click here.
     
  5. SUPERAntiSpy

    SUPERAntiSpy Developer

    Joined:
    Mar 21, 2006
    Posts:
    1,088
    The likley issue is that the SSUPDATE.EXE (our updater) is not being granted full access through the firewall - this is the only reason we see users not being able to update.
     
  6. Ocky

    Ocky Registered Member

    Joined:
    May 6, 2006
    Posts:
    2,677
    Location:
    George, S.Africa
    Thanks, but firewall access is granted and I have no problem with definition updates. I am talking about downloading from your site, not via the update function of the application. The downloaded executable still shows version 3.5.1016.
    Not to worry - will keep on trying. :cautious:
     
  7. JerryM

    JerryM Registered Member

    Joined:
    Aug 31, 2003
    Posts:
    4,221
    When I started both computers I was advised of the new version, and let it install. All went well, and is still doing so.
    Best,
    Jerry
     
  8. Bubba

    Bubba Updates Team

    Joined:
    Apr 15, 2002
    Posts:
    11,271
    Perhaps your next try will be successful because of now on my end both the Free and Pro version downloads come down as 3.6.0.1000.

    If that still does not hold true for you perhaps a clearing of your browser cache might be in order :doubt:

    Bubba
     
  9. fcukdat

    fcukdat Registered Member

    Joined:
    Feb 20, 2005
    Posts:
    569
    Location:
    England,UK
    Internal updater worked no problem this end:thumb:
     
  10. Eldar

    Eldar Registered Member

    Joined:
    Jul 12, 2004
    Posts:
    2,126
    Location:
    Vilvoorde (Belgium)
    Same here, after reboot my version is updated to 3.6.1000. :cool:
    Thanks SUPERAntiSpy for an excellent program & Chubb for the update. ;)
     
  11. rdsu

    rdsu Registered Member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Posts:
    4,456
    Another great work! ;)

    Well done, Nick :p
     
  12. MaB69

    MaB69 Registered Member

    Joined:
    Dec 9, 2005
    Posts:
    540
    Location:
    Paris
    Thanks Nick and all your team,

    Nothing to add, everything is :thumb: for me
     
  13. pugmug

    pugmug Registered Member

    Joined:
    Oct 23, 2006
    Posts:
    413
    Damn fine program!No problem updating it.I uninstalled the old ver. rebooted then with firewall turned off downloaded the new ver. and scanned it first before installing.It is working great and thank's.
     
  14. Eldar

    Eldar Registered Member

    Joined:
    Jul 12, 2004
    Posts:
    2,126
    Location:
    Vilvoorde (Belgium)
    No need to uninstall the old version, just let the updater do its job.
    On reboot you'll have the new version running. :D
     
  15. pugmug

    pugmug Registered Member

    Joined:
    Oct 23, 2006
    Posts:
    413
    Eldar,what you state may be true but as some here state problems with update or upgrade of programs I found my way workes best for me everytime.
     
  16. Eldar

    Eldar Registered Member

    Joined:
    Jul 12, 2004
    Posts:
    2,126
    Location:
    Vilvoorde (Belgium)
    That's true, as I found out myself with certain programs. :doubt:
    Haven't experienced any problems yet with SAS, so I don't mind.
    Do whatever works best for you. ;)
     
  17. Rilla927

    Rilla927 Registered Member

    Joined:
    May 12, 2005
    Posts:
    1,710
    Hi everyone,

    I know this is going to sound really bizarre but I had Opera 9.1 open when I did this update and it some how changed the default colors (silver and red) on the Opera page to a ugly brown. I have uninstalled and reinstalled and it doesn't solve the problem. I can't figure this out.
     

    Attached Files:

  18. EASTER.2010

    EASTER.2010 Guest

    Nick?

    You are to be highly commended and i for one thank you just like i know i share with others same sentiments.

    YOU HAVE THE POWER TO MAKE A DIFFERENCE!
     
  19. SUPERAntiSpy

    SUPERAntiSpy Developer

    Joined:
    Mar 21, 2006
    Posts:
    1,088
    Thank you all for the compliments on the update - we work hard in the fight against spyware. Thank you also to those that have purchased and/or provided donations as it helps fund our future development and servers :)
     
  20. EASTER.2010

    EASTER.2010 Guest

    Likewise. Transition went smooth as silk
     
  21. Tarnak

    Tarnak Registered Member

    Joined:
    Feb 5, 2007
    Posts:
    3,875

    LOL.......This is their new look which went live yesterday - http://my.opera.com/community/blog/show.dml/805603 :D
     
  22. Ocky

    Ocky Registered Member

    Joined:
    May 6, 2006
    Posts:
    2,677
    Location:
    George, S.Africa
    See attached. All OK now :cool: but I had to get the download from Snapfiles.
    The executable downloaded 9/03/07 from SAS is still the old version.
     

    Attached Files:

  23. Rilla927

    Rilla927 Registered Member

    Joined:
    May 12, 2005
    Posts:
    1,710
    Well, isn't that a good one! I didn't know they changed it. This happened at the very same time I did the update that's was strange about it. I knew you guys would think I'm nuts. Thanks for informing me....ugh.
     
  24. Bio-Hazard

    Bio-Hazard Registered Member

    Joined:
    Jan 10, 2007
    Posts:
    529
    Location:
    Cornwall, UK
    Excellent program. Keep up the good work!!:thumb:
     
  25. coolbluewater

    coolbluewater Registered Member

    Joined:
    Feb 10, 2007
    Posts:
    268
    Location:
    next door to Redmond
    After having it run on startup (even though I have it checked not to) on both a desktop and laptop running WinXp SP2 and rebooting several times, I decided to s***-can it.
    No thanks. :thumbd:
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.