stupid process guard

Discussion in 'ProcessGuard' started by computeridiot89, Dec 27, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. computeridiot89

    computeridiot89 Registered Member

    Joined:
    Dec 18, 2005
    Posts:
    2
    i wan to delete it from my computer completely,but when i go to the add/remove thing, i cannot find it!!! can tell me how to uninstall it pls!
     
  2. Brinn

    Brinn Registered Member

    Joined:
    Aug 5, 2004
    Posts:
    181
    Location:
    Canada
    Disable it and use the uninstall shortcut in your start menu.
     
  3. Jan J

    Jan J Registered Member

    Joined:
    Dec 3, 2005
    Posts:
    22
    Location:
    Skokie, Illinois
    Won't uninstall for me either... What does "Invalid Handle" mean?
    V3.150
     
  4. Jan J

    Jan J Registered Member

    Joined:
    Dec 3, 2005
    Posts:
    22
    Location:
    Skokie, Illinois
    OK Try this.. Right click on PG in Systray, uncheck Protection Enabled.
    Then try the un-install...

    Uninstall reinstall helped my problem!
     
  5. Mele20

    Mele20 Former Poster

    Joined:
    Apr 29, 2002
    Posts:
    2,495
    Location:
    Hilo, Hawaii
    The best way to uninstall it is to boot into Safe Mode.
     
  6. Gavin - DiamondCS

    Gavin - DiamondCS Former DCS Moderator

    Joined:
    Feb 10, 2002
    Posts:
    2,080
    Location:
    Perth, Western Australia
    Check the help file for manual uninstall

    When installing, again use the help file and ALLOW Learning Mode enough time to set up your system. This requires running your normal programs, and rebooting at least once. PG should be pretty much flawless on any system then..
     
  7. Mele20

    Mele20 Former Poster

    Joined:
    Apr 29, 2002
    Posts:
    2,495
    Location:
    Hilo, Hawaii
    You know the requirement to reboot after learning mode should be made clearer. I mean who reboots these days? No one I know who has XP does. That is part of the point of using XP instead of 98SE. ;) No need to reboot for weeks. I reboot on Microsoft Tuesdays only usually. :D When I got PG, I never realized I needed to reboot after learning mode...but then learning mode takes weeks. I don't know why DiamondCS makes it sound like that is quick. I have fairly close to the limit of 256 (about 225 I think) protected applications. I wasn't able to run all of those quickly when I got PG. :D

    Am I really going to have to go through learning mode AGAIN when I am finally able to upgrade to 3.2o_O Or have I misunderstood?
     
  8. snowbound

    snowbound Retired Moderator

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Posts:
    8,723
    Location:
    The Big Smoke
    Joliet Jake's post was removed. Off topic.


    snowbound
     
Thread Status:
Not open for further replies.